No maloktora firma robi len Fotaky... Asi bych ich to neuzivilo...Kajfik píše:prijde mi trapne se usklibat majitelum Canonu ze jsou to kopirkari. Pentax taky nedela jen fotaky...

Moderátor: Moderátoři
...ja tu nechci spoustet dalsi hadku, ale jsem nejak na rozpacich... tak trochu neprimo sijes do vlastnech rad Pentaxaku: "Jak to je s tou clonou funguje v pohode tak jak psal kolista ne? A chyba byla v nepoucenem uzivateli... " (kazdy nejak zacina) a tady hajis Canon... tak nevim jak to tedy mas... a to nezminuji rejpani do Penataxe v minulosti...Kajfik píše:prijde mi trapne se usklibat majitelum Canonu ze jsou to kopirkari. Pentax taky nedela jen fotaky...
...to je jako by jsi se stydel za Pentax... :-ODjLuke9 píše:No ja som Pentaxaka ziadneho este nepotkal...
I ked posledne ked som bol v Olomouci som stretol vela japoncov a turistov..vsetci zrkadlovky ale ani jeden Pentax, mi to pripadalo ako Vylet fotografov:) Samozrejme som mal aj ja Svoj Pentax ale co uz...Som si pripadal ako z ineho sveta...VSetci Canon Nikon Sony ja jediny Pentax...Vsetci slnecne clony(i ked bolo zamracene) ja jediny drziak na Cokina...
Este ze olomouc poznam tak som sa stiahol do uliciek a tam uz nikdo nebol...
Jsem rád,že se také občas ozveš.Kajfik píše:Jinak kdyz jsem byl kouknout na svetovy pohar vodniho slalomu tak sem tam potkal taky minimalne tri pentaxaky...
A pak jsem v tramvaji v praze potkal francouze s k10D jeste s dalsima dvema typkama vsichni oveseni stativy a technikou... Dalsi mel nikona D300 coz obzvlast pro ypress.basse bych si dovolil glosovat¨, ze se da take povazovat za fotak.... a konfrontace s k100d je vice nez usmevna:)
Proc tady jsou vsichni tak nepratelsti vuci ostatnim znackam?