PENTAX (v prvom riadku ako firemný nápis z loga PENTAX červenou)
friends.eu (v druhom riadku písmenami malej abecedy, bielou, rovnakej dĺžky, alebo aj trošku šikmo)

Bude to PENTAX, aj nebude to PENTAX.
Moderátor: Moderátoři
Radši bych zůstal u prostého pentaxfriends.euMichalN píše:Super, páči sa mi to. Dovolím si ešte drobnosť k nápisu (ak nie, tak aj takto je to dobré), skúsiť rozdeliť nápis pentantaxfriends.eu na:
friends.eu (v druhom riadku písmenami malej abecedy, bielou, rovnakej dĺžky, alebo aj trošku šikmo)![]()
V tom pripade beru jedno tricko a jednu polokosilkuCimrmanek píše:Takze mam tu presne ceny, moc se omlouvam, ale moje byvala kolegyne mela vcera dovolenou, takze jsem mel jen castecne informace.
Co se týká potisku výšivky- do 12cm2 je cena za výšivku 30,- a za program 600,- větší výšivka do 24cm2 je za 42,- a program 1200,- všechno jsou to ceny bez daně.
Bohuzel logo PFS s webem se urcite do 12cm2 nevejde takze bude program drazsi. Zase je ale levnejsi polokosile, cerna polokosile (220g) stoji 181,- bez DPH. No ale cim vic tricek a polokosil se bude delat tak tim to bude levnejsi. Ja bych si nechal udelat jen tricko, takze kdo bude chtit muze mit taky jen tricko nebo oboji
to MichalN: ten napad taky neni spatny, ale nehodi se moc k logu PFS. Nekde zvlast jo, ale takhle by toho bylo uz moc.MichalN píše:Super, páči sa mi to. Dovolím si ešte drobnosť k nápisu (ak nie, tak aj takto je to dobré), skúsiť rozdeliť nápis pentantaxfriends.eu na:
friends.eu (v druhom riadku písmenami malej abecedy, bielou, rovnakej dĺžky, alebo aj trošku šikmo)![]()
Takže velmi přibližně 220 + 40 + (1200/26) = 320 za polo? V tom případě beru 2 kousky.Cimrmanek píše:Takze mam tu presne ceny, moc se omlouvam, ale moje byvala kolegyne mela vcera dovolenou, takze jsem mel jen castecne informace.
Co se týká potisku výšivky- do 12cm2 je cena za výšivku 30,- a za program 600,- větší výšivka do 24cm2 je za 42,- a program 1200,- všechno jsou to ceny bez daně.
Bohuzel logo PFS s webem se urcite do 12cm2 nevejde takze bude program drazsi. Zase je ale levnejsi polokosile, cerna polokosile (220g) stoji 181,- bez DPH. No ale cim vic tricek a polokosil se bude delat tak tim to bude levnejsi. Ja bych si nechal udelat jen tricko, takze kdo bude chtit muze mit taky jen tricko nebo oboji
Jasné, ako som písal, beriem aj pôvodný návrh - veľkosť XLCimrmanek píše:to MichalN: ten napad taky neni spatny, ale nehodi se moc k logu PFS. Nekde zvlast jo, ale takhle by toho bylo uz moc.