Digiforum 2008
Moderátor: Moderátoři
-
- V.I.P člen
Tak jsem párkrát zahlédl tvůj pás gold ltd.,ale vzápětí jsi se mě zase ztratil.Škoda.Letos to bylo nějaké slabší. Hlavně u našeho stánku.prostě tam narozdíl od jiných měli jen polovinu skel co se začaly v posledním půlroce u nás prodávat.Chtěl jsem to ozkoušet,ale nebylo co.Také mě překvapilo balení a úprk úderem 16 hod.Do hodiny byla hala poloprázdná.Prostě jak zedníci-padla.To by se mělo nějak podchytit a vystavovatele donutit tam počkat aspoň do těch 18,když to celé končí ve 21 h.Doufám,že to na podzim bude lepší a novinky na rok 2009 přitáhnou větší zájem lidí i vystavovatelů,kteří nebudou doslova utíkat z placu,protože v práci nebudou ani o minutu navíc.Jako stánkaři na tržišti.
K10D + D-BG2,DA 14mm f/2.8 ED (IF),FA 50mm f/1.4,DA*16-50 f/2.8 ED AL [IF] SDM,DA*50-135 f/2.8 ED [IF] SDM,Hoya,Cokin,Mac,Eizo.
-
- V.I.P člen
Zkoušel jsem fotit na DA 300 f/4 ED IF SDM 1070 g.Moc dobrý poloprofi - profisklo.Jen se to nedalo udržet z ruky v těch světelných časech.U K20 mě hodně překvapil zvuk závěrky - je tišší ale jako kdyby z kompaktu - K10 má podle mě pro fotografa zvukově příjemnější propadnutí.Zkoušel jsem i GX20 a tam je to zase jinak.Něco mezi K10 A K20.
K10D + D-BG2,DA 14mm f/2.8 ED (IF),FA 50mm f/1.4,DA*16-50 f/2.8 ED AL [IF] SDM,DA*50-135 f/2.8 ED [IF] SDM,Hoya,Cokin,Mac,Eizo.
Ten objektiv jsem taky zkousel, bohuzel jeste pred tim nez jsem koupil ten monopod....Tomáš Fafek píše:Zkoušel jsem fotit na DA 300 f/4 ED IF SDM 1070 g.Moc dobrý poloprofi - profisklo.Jen se to nedalo udržet z ruky v těch světelných časech.U K20 mě hodně překvapil zvuk závěrky - je tišší ale jako kdyby z kompaktu - K10 má podle mě pro fotografa zvukově příjemnější propadnutí.Zkoušel jsem i GX20 a tam je to zase jinak.Něco mezi K10 A K20.
Jinak by to do priste chtelo bud modelku a zableskove svetlo nebo alespon nejaky maly stul na produktovou fotografii a zablesk k tomu.
Protoze jak sem rikal a jak psal Tomas ve svetelnych podminkach, ktere na stancich jednotlivych prezentaci panovaly, clovek objektiv moc neotestuje.....
Kazdopadne jsem se utvrdil v tom, ze DA 21 Ltd. je to co musim mit:)
Nakonec se teda ukazalo ze monopod byly lepe investovane penize nez zaplaceni nejake prednasky, jak tady posloucham ty, kteri na nejakych byli....
Pentax K20D,
Pentax SMC DA* 50-135/ F2,8ED [IF] SDM
Pentax SMC DA* 50-135/ F2,8ED [IF] SDM
Ahoj všichni,
hlavně kolista2 a Kajfik
Byl jsem tam už od rána (9:00) a ošahal jsem si všechny fótáky.
Olympus, Canon, Nikon, Panasonic, Samsung, Sony a samozřejmě skla na Pentaxe.
Utvrdil jsem se v tom, že na Pentax nemají Teda až na tu D3 od Nikonu
Škoda, že neměl Pentax více skel na odzkoušení.
Přednášky byly nějak dražší než loni. Už to dost zavání těžkou komercí. Chtěl jsem jít na část jedné přednášky a prý bych si musel koupit celou a dát za necelou hodinu 500,- se mi nechtělo.... Tak jsem se na to vykašlal. Volné praktické work-shopy byly jako tiskové konference ale to se dalo čekat. Škoda, že takové work-shopy nepořádá Pentax.
Taky jsem čekal nějaké slevy, třeba na skla. Bohužel nic (:
Sigma neměla na Pentax skoro nic. Jedině Tamron se předvedl a měl co nabídnout.
to Kajfik, jak dopadlo čištění té fotky? Šlo to nějak dolu?
hlavně kolista2 a Kajfik
Byl jsem tam už od rána (9:00) a ošahal jsem si všechny fótáky.
Olympus, Canon, Nikon, Panasonic, Samsung, Sony a samozřejmě skla na Pentaxe.
Utvrdil jsem se v tom, že na Pentax nemají Teda až na tu D3 od Nikonu
Škoda, že neměl Pentax více skel na odzkoušení.
Přednášky byly nějak dražší než loni. Už to dost zavání těžkou komercí. Chtěl jsem jít na část jedné přednášky a prý bych si musel koupit celou a dát za necelou hodinu 500,- se mi nechtělo.... Tak jsem se na to vykašlal. Volné praktické work-shopy byly jako tiskové konference ale to se dalo čekat. Škoda, že takové work-shopy nepořádá Pentax.
Taky jsem čekal nějaké slevy, třeba na skla. Bohužel nic (:
Sigma neměla na Pentax skoro nic. Jedině Tamron se předvedl a měl co nabídnout.
to Kajfik, jak dopadlo čištění té fotky? Šlo to nějak dolu?
Pentax K20D, Sigma 17-70
Pentax MZ6, 28-90
Metz 58
Pentax MZ6, 28-90
Metz 58
-
- V.I.P člen
-
- V.I.P člen
Jo na HP jsem si také nechal vyjet A3 foto z karty a byl jsem zklamán jak to měli barevně nastavené tmavé a tmavší.Ale ta mašina 8850 je suprová.Za 15000 k je to i dostupné.
-
- V.I.P člen
-
- V.I.P člen
8O Ty ... to snad ani není možný.To bych to obešel obloukem.Příště bych možná mohl jednu akreditaci navíc sehnat.Tak když se nějak domluvíme můžeš-te ušetřit nemalé peníze.
-
- V.I.P člen