Pls POMOC s celnikama!
Moderátor: Moderátoři
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Pls POMOC s celnikama!
Prilitla mi zasilka z Hong Kongu a poslali mi oznámení o příchodu zásilky
ze zahraničí chtěji:
- (podat) celní prohlášení a doložit potřebné doklady, aby bylo možné
stanovit výši celního dluhu
- chtějí poslat doklad prokazující zaplacenou částku (paypal,atd)
-Bylo to z DigitalRev /v balíku není faktura:) - /, asi to nejde nějak -" ochcat" abych platil míň?
- Kolik mi můžou max. vyměřit daň 19%+ clo? - fotopříslušenství - (brašna, 4GB SDkarta, battery grip, 2 filtry) - žádný sklo
Ptám se proto, že jsem to platil na 2x, nejdřív jen za filtry, který neměli všechny, tak jsem si pak něco dovybral a přes paypal doplatil větší částku, jde mi o to, jestli je tam jít zkusit oblbovat s menší částkou jen za ty filtry 140$ místo celk. 247$.
ze zahraničí chtěji:
- (podat) celní prohlášení a doložit potřebné doklady, aby bylo možné
stanovit výši celního dluhu
- chtějí poslat doklad prokazující zaplacenou částku (paypal,atd)
-Bylo to z DigitalRev /v balíku není faktura:) - /, asi to nejde nějak -" ochcat" abych platil míň?
- Kolik mi můžou max. vyměřit daň 19%+ clo? - fotopříslušenství - (brašna, 4GB SDkarta, battery grip, 2 filtry) - žádný sklo
Ptám se proto, že jsem to platil na 2x, nejdřív jen za filtry, který neměli všechny, tak jsem si pak něco dovybral a přes paypal doplatil větší částku, jde mi o to, jestli je tam jít zkusit oblbovat s menší částkou jen za ty filtry 140$ místo celk. 247$.
Naposledy upravil(a) aCIDfire dne 03 čer 2008, 22:04, celkem upraveno 2 x.
Leica S2 + Sony A7 III a pár sklíček
-
- V.I.P člen
Mám.Platí na ně dobrý slovo Nakonec jsem je ukecal.Cena ca.6000.- k
V tvém případě bych to zkusil také tak,ale jestli to nevyjde tak to zase tak hrozný nebude.Tak 50$ doplatek.To není tak hrozný.
V tvém případě bych to zkusil také tak,ale jestli to nevyjde tak to zase tak hrozný nebude.Tak 50$ doplatek.To není tak hrozný.
K10D + D-BG2,DA 14mm f/2.8 ED (IF),FA 50mm f/1.4,DA*16-50 f/2.8 ED AL [IF] SDM,DA*50-135 f/2.8 ED [IF] SDM,Hoya,Cokin,Mac,Eizo.
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem tam jeste volal a zenska ze prej je nutny to mit na fakture/uctu rozpolozkovany, coz z paypalu nemam, tak to bude zajimavy jak se tam
s nima budu dohadovat Jim tam asi reknu, ze cena byla smluvni. Nechci
aby mi tam zapocitali tu prvni zvlast platbu za filtry.
s nima budu dohadovat Jim tam asi reknu, ze cena byla smluvni. Nechci
aby mi tam zapocitali tu prvni zvlast platbu za filtry.
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
-
- V.I.P člen
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je dobre. Na uradech se vetsinou vyplaci ze sebe delat trochu mileho noumu. Jelikoz patrim mezi lidi co nemaji radi formulare a povetsinou jim nerozumim a nevim co kam napsat a zvoruto. Tak se mi tenhle zpusob vyplaci na 99% a urednici mi na miste pomohou formular vyplnit a nekdy ho vyplni za me a ja jen diktuju. Z celnici jeste zkusenosti nemam ale z celnikama se dobre pari. Je to jen takovej poznatek. Hlavne u starsich zen by jim clovek mel dat najevo ze oni jsou tam pani a to pak jde skoro vsechno samo rychle a vetsinou i z usmevem.
Tak pravil Dr.Chocholousek
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak počkej až tam půjdeš napoprvý odpol.., to budou úsměvy 8ODr.Chocholousek píše:Tak to je dobre. Na uradech se vetsinou vyplaci ze sebe delat trochu mileho noumu. Jelikoz patrim mezi lidi co nemaji radi formulare a povetsinou jim nerozumim a nevim co kam napsat a zvoruto. Tak se mi tenhle zpusob vyplaci na 99% a urednici mi na miste pomohou formular vyplnit a nekdy ho vyplni za me a ja jen diktuju. Z celnici jeste zkusenosti nemam ale z celnikama se dobre pari. Je to jen takovej poznatek. Hlavne u starsich zen by jim clovek mel dat najevo ze oni jsou tam pani a to pak jde skoro vsechno samo rychle a vetsinou i z usmevem.
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele: