...vtip?? Ne, vážná věc...

linka na PDF s vystřihovánkou:
http://www.huberokororo.net/DatabaseDir ... 2.2_CZ.pdf
[/b]
Moderátor: Moderátoři
tak o tomhle jsem taky premejslel ale jeste do toho nesel. Asi zkusim koupit nahradni krytku a zkusim to.vkramar píše:Dirkon znám, i když nepamatuju jeho vydání v ABC. Kdy to vlastně bylo? Tuším, že mi tehdy bylo trochu málo na to, abych ho ocenil...
Dírková kamera je zajímavá hračička. Občas mě popadne nutkání vzít krytku těla, vyvrtat do ní díru, nalepit alobal, propichnout, nasadit na DS a jít fotit... Nezkoušel jste to někdo??? Poradil by si s tím expozimetr? Nebo bych to musel brát odhadem?
Já jsem to zkoušel a docela mě to bavilo-expozice odhadem a podle displayevkramar píše: Občas mě popadne nutkání vzít krytku těla, vyvrtat do ní díru, nalepit alobal, propichnout, nasadit na DS a jít fotit... Nezkoušel jste to někdo??? Poradil by si s tím expozimetr? Nebo bych to musel brát odhadem?
JJ. Jako FA 50/1.4 to sice nekreslí, ale rozhodně to má svoje kouzlo...dxp píše:Já jsem to zkoušel a docela mě to bavilo-expozice odhadem a podle displayevkramar píše: Občas mě popadne nutkání vzít krytku těla, vyvrtat do ní díru, nalepit alobal, propichnout, nasadit na DS a jít fotit... Nezkoušel jste to někdo??? Poradil by si s tím expozimetr? Nebo bych to musel brát odhadem?Místo alobalu sem měl kousek plíšku z čajový svíčky, a dírku špendlíkem...