Tak uz ho mam doma....
Moderátor: Moderátoři
Tak uz ho mam doma....
9.5.08 a cas 14.00 boli druha a tretia vec co som na nom nastavoval. Tak aj ked uz mam toho dost nacitane aj tu, aj na druhych strankach, prosim skusenejsich o strucne zhrnutie, na co si mam dat pozor. nejde mi ani tak o navody na fotografovanie, co je sice tiez fajn, ale to sa hadam naucim aj sam. Ide mi skor o nejake technicko-uzivatelske veci. Napr. Dam pristroj do brasni, v akej polohe ho mam nosit? Objektiv horem dolu, nabok...Hadam taketo otazky nie su blbosti, ale nechcem neskor lutovat, ze som nic neurobil preto, aby som si ho ochranil najviac ako sa len da. Lebo dalsi fotak bude, iba ak by padol jackpot v Lotte. Dakujem!!!!!
Pentax K10D
Pentax 16-45
Sigma 28-80
Pentax 80-320
Kingston SDHC 4 GB class 4
...a možem sa učiť !!!
Pentax 16-45
Sigma 28-80
Pentax 80-320
Kingston SDHC 4 GB class 4
...a možem sa učiť !!!
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
Ja ho nosim objektivem dolu. Podleme je dulezite aby jsi hned od zacatku mel dobry a pevny uchop. Aby se nestalo ze budes fotak vytahovat dvema prsty a zkroucenou rukou a fotak ti vypadne z ruky. Jde taky o to aby jsi byl schopen fotak rychle vytahnout je-li potreba.
Kajfik: Ja jsem pro to aby objektivem na jih. Precejen na severo-vychod je sibir a a kdyby zafoukalo tak hrozi omrznuti predni cocky objektivu.
Kajfik: Ja jsem pro to aby objektivem na jih. Precejen na severo-vychod je sibir a a kdyby zafoukalo tak hrozi omrznuti predni cocky objektivu.
Tak pravil Dr.Chocholousek
Pravda, pravda, lepsi mit lisejniky a chorose na displayi nez na cocce:)Dr.Chocholousek píše:Ja ho nosim objektivem dolu. Podleme je dulezite aby jsi hned od zacatku mel dobry a pevny uchop. Aby se nestalo ze budes fotak vytahovat dvema prsty a zkroucenou rukou a fotak ti vypadne z ruky. Jde taky o to aby jsi byl schopen fotak rychle vytahnout je-li potreba.
A az budes veset fotky na stenu tak je hodne dulezite zatloukat hrebiky kladivkem a ne fotakem.... I kdyz u bytelne K10 to svadi udelat co nejvice prace fotakem:)
Pentax K20D,
Pentax SMC DA* 50-135/ F2,8ED [IF] SDM
Pentax SMC DA* 50-135/ F2,8ED [IF] SDM