PHOTO Life
Moderátor: Moderátoři
PHOTO Life
Co říkáte vývoji úrovně časopisu PHOTO Life ?
Na podzim jsem si ho nechal na rok předplatit jako dárek k narozeninám a začínám trochu litovat.
Vycházel jsem z přínosu starších čísel, které mi zapůjčil kamarád, ale teď ?
Z časopisu se stává reklama na PC hardware a Soniny články pro mě nemají valný přínos.
Poslední číslo jsem jen prolistoval a ani se mi ho nechce otvírat znovu.
Zkusmo jsem si na cestu vlakem koupil Digitální foto a už teď vím, co budu chtít letošní podzim předplatit....
BlackM
Na podzim jsem si ho nechal na rok předplatit jako dárek k narozeninám a začínám trochu litovat.
Vycházel jsem z přínosu starších čísel, které mi zapůjčil kamarád, ale teď ?
Z časopisu se stává reklama na PC hardware a Soniny články pro mě nemají valný přínos.
Poslední číslo jsem jen prolistoval a ani se mi ho nechce otvírat znovu.
Zkusmo jsem si na cestu vlakem koupil Digitální foto a už teď vím, co budu chtít letošní podzim předplatit....
BlackM
K100 - > K10 - > K5
no me posledni dobou taky zaujme z celeho cisla tak jeden clanek. Dost mi vadi ta jejich reklama na svuj eshop (ktery maji co se tyce pocitacovych komponentu predrazeny jak prase).
Ale zatim jsem u toho vydrzel, ale nevim nevim na jak dlouho ...
Ale zatim jsem u toho vydrzel, ale nevim nevim na jak dlouho ...
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Upřímně řečeno, mě v dnešní době ke koupi nepřesvědčí asi žádný foto-časopis. Je fajn mít hezká fota na papíře, ale to je asi tak všechno. V článcích se opakují a není tam nic moc, co by někoho donutilo si to třeba svázat a založit do knihovny. Proti tomu třeba revue Fotografie (bo jak to přesně bylo) v ročnících cca před rokem 2006 (ale i něco pozdějšího), je taková, že se k tomu i dnes rád v knihovně vrátím (myslím v půjčovně 
Jinak si časáky projdu v periodikách v knihovně, maximálně si něco oskenuju, a to mi stačí.

Jinak si časáky projdu v periodikách v knihovně, maximálně si něco oskenuju, a to mi stačí.
pravda... PhotoLife som si kupoval pravidelne, lebo vzdy vedeli trafit temu clankov ktoru som v tom obdobi riesil 
Poslednych par cisiel je tam HW poradna nakupu v PL eshope a je tam vela zbytocneho PC marketingu... Karbusicki vedia pisat, len nejak to zhovadili cele do nejakej divnej roviny.
Naposledy co ma tam chytil clanok bol ten, ked Sona fotila toho vaseho knizete (Karl von Banhof, ci taknejak
)

Poslednych par cisiel je tam HW poradna nakupu v PL eshope a je tam vela zbytocneho PC marketingu... Karbusicki vedia pisat, len nejak to zhovadili cele do nejakej divnej roviny.
Naposledy co ma tam chytil clanok bol ten, ked Sona fotila toho vaseho knizete (Karl von Banhof, ci taknejak

K-5II, K100D, DA*16-50/2.8, DA*50-135/2.8, DA35/2.4, SIGMA 10-20/3.5, METZ 58, HOYA Pro1D, HD; Lowepro, Apple

http://robert.kollar.ipernity.com
SvadobnyPribeh.com
http://robert.kollar.ipernity.com
SvadobnyPribeh.com