vyhledávání
Moderátor: Moderátoři
vyhledávání
nechápu, jak se dá vyhledávat ve všech diskusích? např, mě zaujaly fotky z fotoaparátu leica, nyní jsem se k tomuc chtěl vrátit a nevím jak. je tu nejaké vyhledávání podle klíčových slov? diky, vlad
vladCZ76
Od začátku, co jsem na fóru, se marně pokouším najít vyhledávání všech příspěkvů např. za poslední den, dva, tři, týden... (Něco podobného jako je přehled na titulní stránce fóra.)
Jde to, nebo ne? Když dám hledat, v možnostech hledání zadám 1 týden a pole hledat klíčová slova nechám prázdné nebo tam napíšu hvězdičku jako libovolné slovo, tak to buď nehledá vůbec, nebo to napíše „Žádné téma nebo příspěvek nebyl nalezen dle zvolených kritérií“.
Jde to, nebo ne? Když dám hledat, v možnostech hledání zadám 1 týden a pole hledat klíčová slova nechám prázdné nebo tam napíšu hvězdičku jako libovolné slovo, tak to buď nehledá vůbec, nebo to napíše „Žádné téma nebo příspěvek nebyl nalezen dle zvolených kritérií“.

M 28/2.8, HD FA 35/2, DA 40/2.8 XS, M 50/1.7, DA 50/1.8., DA 70/2.4, DFA 100/2.8 WR, M 135/3.5, M 200/4
Samyang 12/2.8 FE, 14/2.8, 20/1.8, 85/1.4, Industar 50/3.5, CZJ 200/2.8, Pentacon 300/4
zoomy nemám
https://jenc.jecool.net/