Digiforum 2009 (2/11)
Moderátor: Moderátoři
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Digiforum 2009 (2/11)
Kdyby nekdo take zitra sel na Digiforum, klidne se ke mne hlaste, v te zaplave sponzorskych kanonu tam budu s gripovou K20 asi vycnivat ;) .. Zajimaji me prakticky jen workshopy, takze pripadne tam.
PX K20D, UW kanón G10 / Oly C5050, PX Z-20, DA17-70/4, A50/1.4, FA50/1.7, DA18-55, FA28-80, Tamron 70-300, Metz48 + dalsi levna a manualni skla, kompakty & bizuterie
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Takze sice jsem tam dnes byl do ctyr, prakticky porad na worshopu, ale nikdo se ke me nehlasil a ani ja jsem u jednoho kolegy s PX nemel uspech :] ..
V kazdem pripadku to byla pro me i z hlediska techniky zajimava akce, dekuji za trpelivost tomu panovi z PX stanku, otravoval jsem opravdu nechutne a jeste jednou diky za moznost odzkouseni objektivu a ze jich tam bylo! :) Hlavne ta ltd skla jsou vyborna, netusil jsem, ze je ta kresba az takhle kvalitni, zase mam brouka v hlave .. A nejen ze skly, ale i ta K-7 je opravdu pekny skok dopredu, co si budeme povidat, vyzkoseni nazivo se stejnym objektivem jako na K20 je docela sok.
A take diky panovi od Tamronu, mel prekvapive pro PX docela dost skel, ta 10-24 me vylozene nadchnula, hlavne co se prenosu kontrastu tyce, bud jsem mel stesti na obzvlaste vyvedeny predvadeci kousek, nebo ten Tamron je opravdu kvalitka! A i ten 70-200/2.8 je lahudka, tezky hodne, ale ta svetelnost na delsim konci je opravdu nadhera ..
Suma sumarum, pro me povedena akce, prohloupil, kdo mel moznost jit a nesel! :P
V kazdem pripadku to byla pro me i z hlediska techniky zajimava akce, dekuji za trpelivost tomu panovi z PX stanku, otravoval jsem opravdu nechutne a jeste jednou diky za moznost odzkouseni objektivu a ze jich tam bylo! :) Hlavne ta ltd skla jsou vyborna, netusil jsem, ze je ta kresba az takhle kvalitni, zase mam brouka v hlave .. A nejen ze skly, ale i ta K-7 je opravdu pekny skok dopredu, co si budeme povidat, vyzkoseni nazivo se stejnym objektivem jako na K20 je docela sok.
A take diky panovi od Tamronu, mel prekvapive pro PX docela dost skel, ta 10-24 me vylozene nadchnula, hlavne co se prenosu kontrastu tyce, bud jsem mel stesti na obzvlaste vyvedeny predvadeci kousek, nebo ten Tamron je opravdu kvalitka! A i ten 70-200/2.8 je lahudka, tezky hodne, ale ta svetelnost na delsim konci je opravdu nadhera ..
Suma sumarum, pro me povedena akce, prohloupil, kdo mel moznost jit a nesel! :P
PX K20D, UW kanón G10 / Oly C5050, PX Z-20, DA17-70/4, A50/1.4, FA50/1.7, DA18-55, FA28-80, Tamron 70-300, Metz48 + dalsi levna a manualni skla, kompakty & bizuterie
-
- Pokročilý uživatel
Docela mě mrzí, že to bylo v Praze a pro mne dost z ruky, ještě víc mne mrzí, že Pentax nebude na té Interkameře. Přesto tam asi pojedu. Ale vyzkoušet si limited skla se mi asi nepoštěstí...Hlavně jsem tam chtěl odzkoušet tu K7, protože můj letní motoúraz mi dovolil až teprve nedávno neohrabaně stisknout spoušť foťáku. Taky se díky tomu penízky rozkutálely a tak teprve teď se zase dávám dohromady jak finančně, tak fyzicky. Už bych ho konečně chtěl mít doma, ale nejdřív osahat... No uvidíme, co tam bude k odzkoušení.
Pentax K-7 + set18-55WR a 55-200WR, Tamron 70-200/2,8, Pentax FA50/1,4, nějaké starší kousky bez autofocusu a nějaké s M42,sigma35-105, pentax 100-300.
www.malincik.eu
www.malincik.eu
-
- V.I.P člen
Také jsem byl ale až od čtyř.Přesto jsem si popo aspoň s Chocholouškem.Stánky opět na svém místě i se stejnými prodejci.Aspoň,že ten Neff dělá Digiforum, jinak by tady nebylo vůbec nic.Žádný veletrh s elektronikou to nemá šanci nahradit.
K10D + D-BG2,DA 14mm f/2.8 ED (IF),FA 50mm f/1.4,DA*16-50 f/2.8 ED AL [IF] SDM,DA*50-135 f/2.8 ED [IF] SDM,Hoya,Cokin,Mac,Eizo.
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Jo taky jsem byl tentokrát spokojen s nabidkou skel u pentaxu i s tim tamronem 10-24, taky jsem ho zkoušel, jen škoda že tam neměli od Sigmy nic PK-mount, chtěl jsem si vyzkoušet novou 10-20/3.5 a 70-200/2.8,, která si myslím, že je lepší než Tamron. Min. na mojí K10D
Tamron než někam zaostřil, tak to byl porod. Pokecal jsem s Chocholouskem, jinak jsem tam na nikoho nenarazil, ale par dalsich pentaxistu jsem tam viděl.
Tamron než někam zaostřil, tak to byl porod. Pokecal jsem s Chocholouskem, jinak jsem tam na nikoho nenarazil, ale par dalsich pentaxistu jsem tam viděl.
Leica S2 + Sony A7 III a pár sklíček