30.10. - 1.11. se se budu vzdělávat na fotoworkshopu, který pro zelenáče pořádá můj kamarád.
Jsou ještě dvě místa volná, takže pokud by měl někdo zájem nebo dotaz, dejte vědět na SZ.
Pozvánka
Fotoworkshop
Moderátor: Moderátoři
Fotoworkshop
Pentax K7
DA 17-70/4, DA 55-300/4-5.8, M50/1.4, CZJ Sonnar 135/3,5 MC
Tak to bych osobně spíš doporučoval semináře od Standy Petery. Jsou sice jen na jeden den. Ale budou tam opravdu profesionální modelky, které patří k české TOP.lhendrych píše:život je boj :) a co české švýcarsko?
já tam jdu stejně jen kvůli tomu abych pochytil něco o nasvícení, k tomu se jen tak nedostanu
Ale hlavně... pořádná světla (pokud na tomhle budou ty 3 Fomei celkem 0,8kWs, co má to studio na svém webu, tak na minulém produkčním semináři SP bylo asi 10 kWs Profoto - což je značka úplně jinde, i case na generátor stojí mnohem víc než ta celá sestava Fomei) + digitální stěna.
Cena je +- podobná, takže mi tahle nabídka nějak 2x výhodná nepřijde.
to miky_lbc:
asi máš pravdu, ale světla bude používat podobné ke kterým se pravděpodobně můžu jednou dostat i já, 10 kWs uvidím za celý život možná dvakrát a to stejně asi jen i katalogu.
A lektora znám, líbí se mi jak fotí a jak o tom mluví, a nebudu se tak stydět.
A budou tam stejní "bažanti" jako já.
Třeba se jednou dopracuju i k Peterovi
asi máš pravdu, ale světla bude používat podobné ke kterým se pravděpodobně můžu jednou dostat i já, 10 kWs uvidím za celý život možná dvakrát a to stejně asi jen i katalogu.
A lektora znám, líbí se mi jak fotí a jak o tom mluví, a nebudu se tak stydět.
A budou tam stejní "bažanti" jako já.
Třeba se jednou dopracuju i k Peterovi
Pentax K7