Nová grafika PFS
Moderátor: Moderátoři
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
>Cimrmanek: za zmenu diky, sice alespon ja jsem myslel spise ztmavit bilou barvu a ne zesvetlit okraj, ale i tohle je vyrazne lepsi :]
>maZec: ja vim, ten zdrojak se zbesily, ale hlavne ze to funguje, to jen ja jsem v tohle uchylnej, pisu si kod podle xhtml strict a testuji web v asi osmi browserech, toho se uz asi nezbavim ;)) ..
>maZec: ja vim, ten zdrojak se zbesily, ale hlavne ze to funguje, to jen ja jsem v tohle uchylnej, pisu si kod podle xhtml strict a testuji web v asi osmi browserech, toho se uz asi nezbavim ;)) ..
PX K20D, UW kanón G10 / Oly C5050, PX Z-20, DA17-70/4, A50/1.4, FA50/1.7, DA18-55, FA28-80, Tamron 70-300, Metz48 + dalsi levna a manualni skla, kompakty & bizuterie
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
zbyna, spachal: no ja bych taky radeji trochu ztmavil tu bilou na nejakou sedou a okolni pozadi nechal cerne, ale to by prave jednak nebylo na tomhle systemu tak jednoduche udelat a jednak pristup ke zdrojakum ma jedine mazec a nechcu ho porad se vsim otravovat Mel jsem vymyslene graficky i menu, ale zatim je to proste udelane tak jak to slo nejjednoduseji. Toz tak.
K-5, DA* 16-50/2.8, Tamron 90/2.8, Sigma EF-500 DG Super, (DA 16-45/4)
MZ 7 -> *ist DS -> K10D -> K-5
MZ 7 -> *ist DS -> K10D -> K-5
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
To je fakt, take me to mohlo napadnout, ony jsou v tomhle tematu asi vsechny ty cudle, ikonky ap. naklicovane na bilou barvu pozadi .. Skoda ze je pouzity CMS takovy, jaky je, pro napriklad Wordpress, Joomla, Drupal ap. jsou v podstate desetitisice ruznych free temat .. Ale s tim se hadam uz ted moc udelat neda, ta portace na novy system by byla velmi, velmi bolestiva :/ ..
PX K20D, UW kanón G10 / Oly C5050, PX Z-20, DA17-70/4, A50/1.4, FA50/1.7, DA18-55, FA28-80, Tamron 70-300, Metz48 + dalsi levna a manualni skla, kompakty & bizuterie
...čéče chlapi... ta šedá na backgroundu.. eh.. nic moc...
měli jste nechat tu černou.. sice to byl kontrast s bílým pozadím textu, ale vypadalo to lépe... tohle je takové... jako by písatel wewbu nevěděl co by... a už to tu někdo zmínil. velmi dobře vypadalo, jak bcgrnd navazoval na hlavičku stránky...
měli jste nechat tu černou.. sice to byl kontrast s bílým pozadím textu, ale vypadalo to lépe... tohle je takové... jako by písatel wewbu nevěděl co by... a už to tu někdo zmínil. velmi dobře vypadalo, jak bcgrnd navazoval na hlavičku stránky...
Pentax
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Jsem pro černou
Pentax K-5 + grip, SMC DA 18-55 mm f/3,5-5,6 AL II, Tamron 28-75mm f/2,8, Sigma 70-200 f/2,8 HSM II, Tokina 35-300mm f/4,5-6,7, Pentax AF 540fgz, Rad. Odpal. Blesků, Think Tank Belt System
http://lukaskabon.cz
http://lukaskabon.cz
-
- Hlavní Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jako vážně lidi budeme si s pozadím hrát jak dlouho, pro uplnost bych to rád věděl, protože pokud si mam kvůli pozadí vzít 14 dní dovolenou nebo 3 tejdny tak to musím vědět dopředu.
Někomu se ta šedá bude líbit, někomu ne jenže to bude vždycky při počtu co nás tu je. Není šance, abychom zvolili pozadí co se bude líbit všem. Takže se tu budou opakovat stále stejné názory, mě se nelíbí šedá, mě se nelíbí černá, mě se nelíbí bílá, rád bych modrou apod.
Vážně se nad sebou zamyslete, zkuste napsat radši článek, nebo zrecenzujte nějakej objektiv, když chcete pro stránky něco udělat. Moderátoři, admini tráví nad stránkami tolik času a vy je honíte kvůli pozadí. Fakt se nad sebou zamyslete.
Někomu se ta šedá bude líbit, někomu ne jenže to bude vždycky při počtu co nás tu je. Není šance, abychom zvolili pozadí co se bude líbit všem. Takže se tu budou opakovat stále stejné názory, mě se nelíbí šedá, mě se nelíbí černá, mě se nelíbí bílá, rád bych modrou apod.
Vážně se nad sebou zamyslete, zkuste napsat radši článek, nebo zrecenzujte nějakej objektiv, když chcete pro stránky něco udělat. Moderátoři, admini tráví nad stránkami tolik času a vy je honíte kvůli pozadí. Fakt se nad sebou zamyslete.
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art
-
- Hlavní Admin
- Kontaktovat uživatele:
Co se týče systému tak vybírat systém jen podle toho kolik má témat k výběru je hloupost. Ze systémů obecně je UN nejrychlejší na načítání, nejméně zatěžuje databázi. Každej systém má svoje plus a mínus. United Nuke byl skvělej projekt, který se už bohužel nerozvíjí. Je to vylepšená verze phpNuke, kterej má sice víc možností a modulů, jenže zatěžuje databázi serveru několikanásobně. Pro naše potřeby UN stačí, potřebujem galerii a máme jí, potřebujem forum a máme ho, co dál bazar máme, můžeme si posílat zprávy, vidíme kdo je online, můžem sdílet odkazy, můžem psát články, můžeme chatovat, takže co víc? Vše co má fungovat funguje i když někdy s chybou. Jenže ty chyby jsou všude.
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art