Karlovy Vary a okoli, nechce se nekdo srazit? :]
Moderátor: Moderátoři
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Karlovy Vary a okoli, nechce se nekdo srazit? :]
Kolik lidi je tady z Varu a okoli? :) Nechcete se sejit a napriklad nad salkem vonneho caje v klidu pokecat? Potrebuji si totiz od nekoho pujcit setak :P a nacvakat par zkusebnich snimku k porovnani s DA 16-45 a Sigmou 17-70 a tak shanim nekoho, kdo setak ma (prvni nebo druhe generace).
Ozvete se! :]
PX K20D, UW kanón G10 / Oly C5050, PX Z-20, DA17-70/4, A50/1.4, FA50/1.7, DA18-55, FA28-80, Tamron 70-300, Metz48 + dalsi levna a manualni skla, kompakty & bizuterie
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Kajfiku a mas setak? :P
Mimochodem, kdyz uz jsme zcela mimo tema, uz jste oba nekam ulovky z Faty vystavli? Ja jsem dodnes linej, ale ted uz snad bude trochu vetsi klid a hodim to treba na rajce plus digest sem :] ..
Mimochodem, kdyz uz jsme zcela mimo tema, uz jste oba nekam ulovky z Faty vystavli? Ja jsem dodnes linej, ale ted uz snad bude trochu vetsi klid a hodim to treba na rajce plus digest sem :] ..
PX K20D, UW kanón G10 / Oly C5050, PX Z-20, DA17-70/4, A50/1.4, FA50/1.7, DA18-55, FA28-80, Tamron 70-300, Metz48 + dalsi levna a manualni skla, kompakty & bizuterie
S tim setakem to nechapu.. Jako abych mel cim fotit az ti pujcim 50-135?spachal píše:Kajfiku a mas setak?

Pentax K20D,
Pentax SMC DA* 50-135/ F2,8ED [IF] SDM
Re: Karlovy Vary a okoli, nechce se nekdo srazit? :]
Ahoj pokud Ti nebude vadit Rakovník tak bych rád tak nějak pokecalspachal píše:Kolik lidi je tady z Varu a okoli?Nechcete se sejit a napriklad nad salkem vonneho caje v klidu pokecat? Potrebuji si totiz od nekoho pujcit setak
a nacvakat par zkusebnich snimku k porovnani s DA 16-45 a Sigmou 17-70 a tak shanim nekoho, kdo setak ma (prvni nebo druhe generace).

O5 domaPX,K20D+skla
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
>Kajfik: setak chci proto, abych nacvakal nejake zkusebni snimky pro porovnani co nejvice objektivu v tomto rozsahu. Hodila by se i 16-50, ale tu narozdil od setaku ma zatim malokdo. A s tim starovym objektivem dej pokoj, uz jsem na nej skoro zapomnel ;))) ..
>kominp: Rakovnik mi nevadi, pokud prijedes do Varu, muzes klidne bydlet treba v Ostrave :P
>kominp: Rakovnik mi nevadi, pokud prijedes do Varu, muzes klidne bydlet treba v Ostrave :P
Ale uz mam infra i kabelovou dalkovou spoust...spachal píše:>Kajfik: setak chci proto, abych nacvakal nejake zkusebni snimky pro porovnani co nejvice objektivu v tomto rozsahu. Hodila by se i 16-50, ale tu narozdil od setaku ma zatim malokdo. A s tim starovym objektivem dej pokoj, uz jsem na nej skoro zapomnel)) ..
>kominp: Rakovnik mi nevadi, pokud prijedes do Varu, muzes klidne bydlet treba v Ostrave
Pentax K20D,
spachal píše:>Kajfik: setak chci proto, abych nacvakal nejake zkusebni snimky pro porovnani co nejvice objektivu v tomto rozsahu. Hodila by se i 16-50, ale tu narozdil od setaku ma zatim malokdo. A s tim starovym objektivem dej pokoj, uz jsem na nej skoro zapomnel)) ..
>kominp: Rakovnik mi nevadi, pokud prijedes do Varu, muzes klidne bydlet treba v Ostrave

O5 domaPX,K20D+skla