Hrad Zvíkov a tajemná Markomanka.

Vlákna, která ztratila v průběhu času význam, nebo se stala neaktuálními.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
hibou
Nový uživatel
Nový uživatel

Hrad Zvíkov a tajemná Markomanka.

Příspěvek od hibou » 10 úno 2009, 12:16

Ahoj chtěl jsem se zeptat, jestli jste už někdo fotil na Zvíkově ve veži Markomance.Já se tam chystám a nerad bych zažil újmu na svém Pentaxu. V různých článcích na internetu je psáno, jak tam selhává tehnika a ničí se elektronická zařízení, například tady
http://www.moskyt.net/view.php?nazevcla ... 2003122408
A máte sami zkušenost s nějakým jiným takovým paranormálním místem u nás či venku?
Selhala už Vám někdy nevysvětlitelně technika?
Díky za odpovědi.
Pentax K10D,SMC DA 18-55,SMC DA 50-200, Hoya PRO1 Digital Circular PL 52 mm

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

chalejkum
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od chalejkum » 10 úno 2009, 13:21

...posledne kdyz jsem sel fotit hrady tak mne selhal letajici talir...hold asi byly ucpany turbiny cukrovou vatou nebo co :D...

...to ja jenom pro pobaveni :P...
...krom baterek ktere byly fact v cudu mne jeste neselhal fotak ani pistole :)...jednou sem se nachazel pod vedenim vysokeho napeti kde me stali vlasy a dostal sem pecku od bajku ale zrcadlovka bez ujmy...
...preji hodne dobrych fotek na tom hrade...

hezky den a sprimum spas :D
fotim tudiz jsem...a fotim pro radost :) ted te radosti moc nemam :/
PX K-3, PX 100 FA MC, Sigma 70-200 II
Fuji X-M1, XF 35 f1,4...

k.e.n
V.I.P.
V.I.P.

Je to tak!

Příspěvek od k.e.n » 10 úno 2009, 13:28

Asi před sedmi lety, pár dní před půlroční cestou, jsme byli na Zvíkově na výletě.. ..tak nějak naposled se pokochat krásou Čech. Měli jsme s sebou i "starou" Minoltu, která přežila už spoustu šílených výletů. Jenže na hradě se najednou zbláznila, na displejíčku se objevila změť znaků, fotit nešlo, ostřit nešlo a pozor, i po vypnutí ten displej pořád ukazoval ony znaky! A to si fakt nedělám srandu.. ..no prostě konec! Polilo nás horko, když jsme si představili, že budem muset shánět novej foťák, když už většina prachů padla za letenky..

Nicméně.. ..nahoře na parkovišti se foťák opět vzpamatoval. Podobnou věc během následujících 3 let už neudělal. (Krom úpěnlivého vzkazu HELP!, po tom, co jsem do rozbitého, na f32 stále clonícího objektivu vrazil klacík, aby tam byla aspoň f8)..

Takže velkej bacha na techniku!! 8)

P.S.: loni jsem tam fotil svatbičku s Pentaxem a nijaké problémy jsem nepozoroval..
..nejhezčí pohled na svět je z komína!

Kajfik
V.I.P člen
V.I.P člen

Příspěvek od Kajfik » 10 úno 2009, 13:45

Ja tam byl loni, bohuzel jsem o tomto mysteriu nic nevedel a vlastne jsem nebyl ani uvnitr... Ale myslim ze venku fotak fungoval normalne...

KAzdopadne je to hodne zajimave...
Pentax K20D,
Pentax SMC DA* 50-135/ F2,8ED [IF] SDM

Kajfik
V.I.P člen
V.I.P člen

Příspěvek od Kajfik » 10 úno 2009, 15:10

Kajfik píše:Ja tam byl loni, bohuzel jsem o tomto mysteriu nic nevedel a vlastne jsem nebyl ani uvnitr... Ale myslim ze venku fotak fungoval normalne...

KAzdopadne je to hodne zajimave...
Tak jsem prochazel fotky a zjistil jsem ze ze zvikova nemam ani jednu... Coz je dost divne....
Pentax K20D,
Pentax SMC DA* 50-135/ F2,8ED [IF] SDM

jzdenka
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jzdenka » 10 úno 2009, 15:57

já jich pár mám, z nádvoří a z okolí. Foťák neblbnul, ve věži jsem nebyla

Robo
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Robo » 10 úno 2009, 22:41

Byl jsem tam před dvěma roky a tehdy ještě s DéeSkem jsem tam nafotil pár fotek ( i na věži :) ) ...a teď se dovím tohle 8O :twisted: :D Hold Pentaxy jsou na strašidla imunní :lol: :lol: :lol:
K-5 IIs, Sigma 17-50/2.8 EX DC, Sigma 10-20/3.5 EX DC, Sigma 70-200/2.8 II APO EX,
Tamron SP AF 90/2.8 Di Macro, Pentax A 50/1.7, AF540FGZ II, Giottos GB-3158 + MH-1301-656

iMD
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od iMD » 15 úno 2009, 23:25

Cvakal jsem jednou na vyhlídkové plošině na střeše Domu pánů z Lipé v Brně vedle směrových antén bůhví jakého účelu ještě se svou Pana FZ30 a fotky v tom místě udělané byly v datech rozsypané s ošklivým moaré (ale karta a soubory byly v pořádku). Fotky dělané před i po byly O.K.
... tak asi nějaké novodobé paranormální jevy existují :lol:

Odpovědět

Zpět na „Archivní vlákna“