Noise Reduction

Vlákna, která ztratila v průběhu času význam, nebo se stala neaktuálními.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
matushid
Nový uživatel
Nový uživatel

Noise Reduction

Příspěvek od matushid » 22 kvě 2007, 08:57

Zdravim kolektiv pentaxfriendov. Uz tyzden som majitelom K100D, zatial spokojnost, len si musim zvyknut nebat sa pouzit aj vyssie ISO. S predchadzajucim kompaktom to nebolo mozne .. ale toto je ina kava. Ale k mojej otazke. Zaujima ma funkcia Noise Reduction (NR), presnejsie .. od akeho casu sa tato funkcia zapina (pokial je teda povolena). Experimentoval som a mne to vychadza na cas 1 sek. Skusal som ju vypnut, ale potom vyskocia hot pixle (fotene pri zavretej krytke, cas 10s clona F20 - svieti asi 10 pixlov roznej farby) .. po zapnuti NR hot pixle zmiznu a po porovnani obrazkov nedochadza k nejakemu drastickemu zehleniu. Takze NR mam trvalo zapnute, len by ma zaujimal cas od kedy zacne 'odsumovat'. Druha vec ktora by ma zaujimala je ... aky pouzivate system ostrenia (Swtch dst msr pt), ci AUTO, 11 bodovy alebo stredovy. Vdaka za kazdu odpoved.

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

OuvejAchich
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od OuvejAchich » 22 kvě 2007, 11:28

Já jen ke druhé otázce: používám ruční výběr ostřícího bodu a při stisku tlačítka OK mám nastavené přepnutí na středový ostřící bod.

MaSka
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od MaSka » 23 kvě 2007, 07:34

Ano, funkce, i když je zapnutá, pracuje pouze při časech delších než 1s

Ostřící body stejně jako OuvejAchich

matushid
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od matushid » 23 kvě 2007, 09:40

tak som si to aj predstavoval .. zapne sa len od nejakeho casu (1s a > .. ), system ostrenia podla vasich skusenosti vyskusam ..
dik za postrehy

Odpovědět

Zpět na „Archivní vlákna“