změna "titulu", co se zobrazuje u každého člena
Moderátor: Moderátoři
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Celkovo by som by som titul zrusil a nechal len VIP a podobne. Tiez by som napirklad udeloval tituly nieco ako fotograf ale na zakalde toho ze by niekdo navrhol podla vysledkov v Galerii (kvalite fotiek) a ak by to vsteci odsuhlasisli(alebo vyrany ludia) dostal by titul...
Ostatnym by som tituly nedaval..zbytocne...
Ostatnym by som tituly nedaval..zbytocne...
-
- V.I.P člen
To jak to je dané je podle mě nejmenší "zlo". Jak začneme uplatňovat hodnocení /bodové,hvězdičkové.rohlíkové,apod/ rozpadne se to tady jako jinde na party,které si to mezi sebou nedarují a na to jaká pohoda tady je teď budeme všichni vzpomínat.
Protože objektivní hodnocení fotografií nebo obrazů neexistuje ani existovat nemůže.
Zajímavé je jak se objeví větší počet nových členů tak se to nějak v pravidelnýhc periodách tohle hloupý téma vrací.Není o čem jiném přemýšlet a psát?

Zajímavé je jak se objeví větší počet nových členů tak se to nějak v pravidelnýhc periodách tohle hloupý téma vrací.Není o čem jiném přemýšlet a psát?
K10D + D-BG2,DA 14mm f/2.8 ED (IF),FA 50mm f/1.4,DA*16-50 f/2.8 ED AL [IF] SDM,DA*50-135 f/2.8 ED [IF] SDM,Hoya,Cokin,Mac,Eizo.
Jean, ty jsi se zbláznilsmalincik píše:Pokud je vůbec nutné nějaké dělení, pak dělme na techniky , co se vyznají, fotografy,co se vyznají, softwaremachry apod. Ale jak říkám, doteď jsem netušil o co jde, tak mi to ani nadále nebude vadit tak jak to je, jde to mimo mně.

Třeba na diskusi, co jsem adminoval s kámošem jsme to vyřešili tak, že jsme pomalu každé dva příspěvky usera ohodnotili nějakým jiným slovem (dělali jsme to do 5000 příspěvků, fakt makačka

(i když thread si na "ty tituly" useři udělali, měl prakticky nejvíce příspěvků a bylo to jako diskuse typu existuje UFO?

Voigtländer Brilliant, Exa 0, Px MZ-6, Px K20D
Px 50-135/2.8 SDM, Tamron 17-50/2,8 Di II
Giottos Carbon, Lowepro Computrekker Plus AW
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ja mylsim ze medzi tymi 800 ludmi je tak 5tina co sa dobre cizna v softwary alebo fotografovani, technike...A mylsim ze tych cca 20 ludi by im enbolo problem dat titul:)SeaBear píše:Jean, ty jsi se zbláznilsmalincik píše:Pokud je vůbec nutné nějaké dělení, pak dělme na techniky , co se vyznají, fotografy,co se vyznají, softwaremachry apod. Ale jak říkám, doteď jsem netušil o co jde, tak mi to ani nadále nebude vadit tak jak to je, jde to mimo mně.Jak by jsi to chtěl prosímtě softwarově ošetřit, aby se ti přidělovaly body za radu(fotografickou, softwarovou, psychologickou,.. atp.) a nepřidělovaly za obyčejný pokec? A nebo by to určoval admin a ke každému příspěvku by ručně přiděloval? Tak za to by tě maZec asi miloval. Ostatně jenom dostat do a bylo to jako diskuse typu existuje UFO?
)
Mno osobně doufám, že se Pxí komunita rozroste
Na druhou stranu, já to tu nespravuji, takže na mně rozhodnutí není. Prostě mi přijde, že přidělená osoba s dostatečnými právy musí být jaksi objektivně způsobilá rozpoznat, kdo si zasluhuje bod za radu(+typ rady) a kdo ne a asi by to nebyla moc zábavná práce.
(Mno dokázal bych si představit jakousi formu ohodnocení řekněme od 1do5 popřípadě bod za hodnotnou radu, která pomohla
přímo od příjemců rady implementovanou do RS diskuse. Nemám rád řešení věcí typu "proč to nejde", raději používám jak to udělat, aby "to šlo", jenže titul v diskusi je pro mě docela nepodstatná záležitost..)

Na druhou stranu, já to tu nespravuji, takže na mně rozhodnutí není. Prostě mi přijde, že přidělená osoba s dostatečnými právy musí být jaksi objektivně způsobilá rozpoznat, kdo si zasluhuje bod za radu(+typ rady) a kdo ne a asi by to nebyla moc zábavná práce.
(Mno dokázal bych si představit jakousi formu ohodnocení řekněme od 1do5 popřípadě bod za hodnotnou radu, která pomohla

Voigtländer Brilliant, Exa 0, Px MZ-6, Px K20D
Na czechcomputer je možno ohodnotit každý příspěvek v diskusi - plus nebo minus, podle toho se udělí uživatelům body.
Hodnocení každého příspěvku je u něj zobrazeno a lze tak snadno projít rozsáhlou diskuzi čtením jenom plusových příspěvků.
Není moje přání něco podobného tady zavádět, jen uvádím jedno z možných řešení.
Hodnocení každého příspěvku je u něj zobrazeno a lze tak snadno projít rozsáhlou diskuzi čtením jenom plusových příspěvků.
Není moje přání něco podobného tady zavádět, jen uvádím jedno z možných řešení.
hosi, uz to komplikujete... nakoniec sa takymito haluskami zahlti databaza a stranka bude v ...tam...
ak je nejaky odbornik, na danu temu sa snad vyjadri a da nejaku schopnu odpoved, ved na to je forum stavane.
hviezdicky a ine insignie odbornikov su tu zbytocne... nieco ako 10 FPS na Hasselbladoch...
ak je nejaky odbornik, na danu temu sa snad vyjadri a da nejaku schopnu odpoved, ved na to je forum stavane.
hviezdicky a ine insignie odbornikov su tu zbytocne... nieco ako 10 FPS na Hasselbladoch...

K-5II, K100D, DA*16-50/2.8, DA*50-135/2.8, DA35/2.4, SIGMA 10-20/3.5, METZ 58, HOYA Pro1D, HD; Lowepro, Apple

http://robert.kollar.ipernity.com
SvadobnyPribeh.com
http://robert.kollar.ipernity.com
SvadobnyPribeh.com
Ahoj Tome, jako zakladatel tohoto vlákna se musím připomenout. Původně to byl návrh, který měl za cíl, udělat si z toho trochu srandu... Prostě to trochu odlehčit, jak jsem psal hned na začátkuTomáš Fafek píše:Zajímavé je jak se objeví větší počet nových členů tak se to nějak v pravidelnýhc periodách tohle hloupý téma...
asdf píše:Mohlo by to tady pak nabýt více humorné atmosféry.
asdf píše:Já bych tomu nasadil nějaký vtipný rámec, jenom nevím jaký... Třeba na jedněch železničních stránkách tam mají mechaniky, posunovače, strojvedoucí, přednosty apod. a je to docela sranda. Ale u foťáku se mi jaksi nic nevybavuje. No, ale nebudu to lámat přes koleno, to já jen, jestli třeba někoho něco nenapadne a ostatním se to budé zdát dobré. Ale sám asi nic nevymyslím.
Pentax istD* (18-55; A 35-105/3,5); Ricoh GRD3 (GW2 21mm)
-
- V.I.P člen
Na začátku jsem to asdf přesně tak bral taky,ale jsou tady někteří co to berou nechce se mi to říkat,ale nějak "příliš vážně".
Myslím že většina,nejen já by byla nerada, aby se z toho tady stala bodovací olympiáda za všemožný kategorie a kvalifikace.
Proti vtipnému přeoznačení nic nemám.
Myslím že většina,nejen já by byla nerada, aby se z toho tady stala bodovací olympiáda za všemožný kategorie a kvalifikace.
Proti vtipnému přeoznačení nic nemám.
K10D + D-BG2,DA 14mm f/2.8 ED (IF),FA 50mm f/1.4,DA*16-50 f/2.8 ED AL [IF] SDM,DA*50-135 f/2.8 ED [IF] SDM,Hoya,Cokin,Mac,Eizo.
-
- Pokročilý uživatel
Doufám, že moje příspěvky byly napsány tak, aby z toho bylo jasné, že jde o ironii. Naprosto souhlasím s TF, jakmile se začne bodovat, hodnotit, oplácet, kastovat, je po pohodě . Jak jsem psal výše, nevěděl jsem , čím je počet hvězdiček ovlivněn a proto jsem, překvapen a poučen, přispěl do vlákna. Sice jsem nováček, ale jsem dost starý na to, abych věděl k čemu by to vážné kategorizování vedlo.