Šediváčkův long

Vlákna, která ztratila v průběhu času význam, nebo se stala neaktuálními.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
GhostDW
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Šediváčkův long

Příspěvek od GhostDW » 19 led 2008, 10:01

Dovolte, abych Vás pozval do Orlických hor na závod psích spřežení. Je to poměrně veliký a známý závod s zahraniční účastí. Podle stávajícího počasí jen nevím, zda se pojede na sněhu, nebo na kolečkách :-).
Jsou v Deštném od 22.-26.1. Více info na http://www.czechlongtrail.com/

Doufám, že se tam také dostanu a "ulovím" nějakého pejska :-).
K5 IIs; Tamron 17-50/2,8; Pentax 50-135/2,8; DA35/2,4; DA50/1,8; Metz 58-AF1

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

GhostDW
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od GhostDW » 08 led 2009, 23:17

Oživím to. :-)
Rok se sešel s rokem a nový termín je 20.- 24. leden 2009.

Taky je tu jedna motivace:
Ředitel závodu vyhlašuje pro všechny fotografy, kteří chtějí při letošním Šediváčkově longu fotit soutěž fotografií pro tištěný kalendář "Šediváčkův long v obrazech". Podmínkou účasti je dodání CD s 20ti fotografiemi v tiskové kvalitě do konce ledna 2009.
K5 IIs; Tamron 17-50/2,8; Pentax 50-135/2,8; DA35/2,4; DA50/1,8; Metz 58-AF1

Kajfik
V.I.P člen
V.I.P člen

Příspěvek od Kajfik » 09 led 2009, 06:09

GhostDW píše:Oživím to. :-)
Rok se sešel s rokem a nový termín je 20.- 24. leden 2009.

Taky je tu jedna motivace:
Ředitel závodu vyhlašuje pro všechny fotografy, kteří chtějí při letošním Šediváčkově longu fotit soutěž fotografií pro tištěný kalendář "Šediváčkův long v obrazech". Podmínkou účasti je dodání CD s 20ti fotografiemi v tiskové kvalitě do konce ledna 2009.
Tak to tam dem! A jelikoz vic hlav vic rozumu nemuseli bychom soutezit za seba ale za Pentax a dat dohromady jedno cd s vyberem toho nejlepsiho. Pak nam vytisknou kalendar s fotkama jen z Pentaxu a Canonaci budou brecet. :)

Skoda jen ze do te doby asi fotacek nestihne pricestovat.
Pentax K20D,
Pentax SMC DA* 50-135/ F2,8ED [IF] SDM

smalincik
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od smalincik » 18 led 2009, 05:50

Zdar hoši,
protože se díky své dceři pohybuju v " psích kruzích", dostal jsem včera čestnou vstupenku ( něco jako čestný host) na Šediváčkův long. Takže bych se i připojil k nápadu spojit síly a nacwakat těch dvacet fotek za Pentaxáky.
No a když už jsem se doma zmínil o tomto Kajfíkově nápadu,přišla od ženy, která je spolu s dalšími několika trefenými babami organizátorkou dubnového mistrovství republiky v dogfisbee v Olomouci nabídka, abychom jako klub byli oficiálními fotografy na akci. Včera večer měli výbor a tak mám prý zprostředkovat nabídku a zjistit zájem. Jinak to jako obvykle zůstane jenom na mně :evil: .
Pro ty, kteří o tom nikdy nic neslyšeli dám odkaz na fotky z podzimního ME, které se konalo v Mnichovicích u Prahy.Jsou tam i fotky, které fotila dcera na nějaké procházce, tak ty klidně vynechte. Jde o velmi svižný sport plný skoků a obratů a je to docela fotogenické. Každopádně to chce mírný trénink a reportážní výbavu.

http://www.fotogalerie.cz/stefan

jzdenka
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jzdenka » 18 led 2009, 11:21

vypadá to dobře. Kdo se ještě zúčastní?

smalincik
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od smalincik » 18 led 2009, 15:59

Vidím, že žádné velké nadšení se nekoná...přesto ještě vložím kopii rubové strany vstupenky, kde je vypsán program:
Obrázek
[/img]
Ze čtvrtka na pátek se bivakuje v lese v Polsku. Udělat pár snímků za jasné měsíčné noci ze psího ležení... to by byla romantika! Jeden den bych mohl, v pátek večer ale mám maturitní ples mé dcery, kde bych asi neměl chybět. Je to na dlouhé lokty a ještě ty přesuny...300 km... V podstatě by bylo potřeba být na místě v úterý večer, aby se vůbec zjistila trasa,pak to nějak prozkoumat a vybrat pár stanovišť...není to jen tak, a do toho ta zima!
Tak jsem zvědav, kdo se odhodlá...

Dr.Chocholousek
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr.Chocholousek » 18 led 2009, 17:44

smalincik píše:Zdar hoši,
protože se díky své dceři pohybuju v " psích kruzích", dostal jsem včera čestnou vstupenku ( něco jako čestný host) na Šediváčkův long. Takže bych se i připojil k nápadu spojit síly a nacwakat těch dvacet fotek za Pentaxáky.
No a když už jsem se doma zmínil o tomto Kajfíkově nápadu,přišla od ženy, která je spolu s dalšími několika trefenými babami organizátorkou dubnového mistrovství republiky v dogfisbee v Olomouci nabídka, abychom jako klub byli oficiálními fotografy na akci. Včera večer měli výbor a tak mám prý zprostředkovat nabídku a zjistit zájem. Jinak to jako obvykle zůstane jenom na mně :evil: .
Pro ty, kteří o tom nikdy nic neslyšeli dám odkaz na fotky z podzimního ME, které se konalo v Mnichovicích u Prahy.Jsou tam i fotky, které fotila dcera na nějaké procházce, tak ty klidně vynechte. Jde o velmi svižný sport plný skoků a obratů a je to docela fotogenické. Každopádně to chce mírný trénink a reportážní výbavu.

http://www.fotogalerie.cz/stefan

Kde a kdy by se to konalo letos? Vidim tilka tak snad nekdy v lete. Celkem se mi ten napad libi.
Tak pravil Dr.Chocholousek

smalincik
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od smalincik » 18 led 2009, 17:59

Jo tak pokud jde o dogfrisbee, sezona začíná v dubnu a je to celý seriál závodů. Tento je asi první a bude v dubnu na fotbalovém stadionu(dá-li se to tak nazvat) v Tovačově. Moc pěkné prostředí malého středomoravského městečka, pěkné fotbalové hřiště, a bývá docela fajn atmosféra. Pořádá olomoucký klub. A pak je ještě několik závodů, a vyvrcholení je letos v Brně, termín ještě nevím.Ale máš doktore pravdu, je to víceméně letní záležitost.
Ten long v Orlických horách bude jen pro silné nátury:-)).

Dr.Chocholousek
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr.Chocholousek » 18 led 2009, 18:07

Tak to je fajn. Ted se necapu jelikoz jsem nachcipanej. Nevim jak na tom budu casove urcite to jeste pripomen az se to bude blizit a kdyz budu mit cas tak jedu.
Tak pravil Dr.Chocholousek

Odpovědět

Zpět na „Archivní vlákna“