nemáte jej někdo doma? potřeboval bych se podívat na článek o stativech co tam píší. Tak jestli by byl někdo tak hodný a naskenoval

Díky
Moderátor: Moderátoři
PhotoLife je výborný... a hlavně to není jen o reklamě... ale i focení a fotkách...Dmb píše:Co je lepší, nebo jaký je váš názor.
Photo life nebo Foto Video?
A ještě jedna věc, má někdo DVD LEXIKON fotografie, co na to říkaté? Má to cenu si to kupovat??
Ok, dej pak vědět..fjo píše:PhotoLife je výborný... a hlavně to není jen o reklamě... ale i focení a fotkách...Dmb píše:Co je lepší, nebo jaký je váš názor.
Photo life nebo Foto Video?
A ještě jedna věc, má někdo DVD LEXIKON fotografie, co na to říkaté? Má to cenu si to kupovat??
Lexikon mám objednaný, tak pokud vydržíte, do konce týdne napíšu dojmy... ale už mám i DVD makrofotografie... a přes to, že to není až tak moc můj šálek kávy, je úžasně uděláno a už na počátku startuje ohromnou chuť fotit.. natož na konci...
Počítám, že Lexikon bude minimálně obdobný...
Covece myslim ze neni z hlediska autorskych prav mozne to volne sirit pres netDmb píše:Kolik vlastně stojí??
A nemohl by mmi někdo proím naskenovat,
Fotožurnalismus
Být fotoreportérem není snadné... Co všechno musí umět a znát?
Naopak si myslím, že před pár lety to za takové peníze stálo, dneska už moc ne (když vidím, jak se jim podařilo zaplnit dvě stránky A4 informacemi na půlku A5 včetně obrázku).BenaCZ píše:... 94 kc za 2 mesice snad neni tolik....
Není, ale odebírám Foto Video, takže se mi už nechce investovat do dalšího časaku. A kvuli jednoho článku se mi to zdá neekonomicné kupovat(Aspoň tohle nás učí na škole).BenaCZ píše:Covece myslim ze neni z hlediska autorskych prav mozne to volne sirit pres netDmb píše:Kolik vlastně stojí??
A nemohl by mmi někdo proím naskenovat,
Fotožurnalismus
Být fotoreportérem není snadné... Co všechno musí umět a znát?. 94 kc za 2 mesice snad neni tolik....