Pentax K10D
setak 18-55
Tamron 70-300/4,0-5,6
Tamron 28-75/2,8
blesk Pentax AF 540 FGZ
a samozrejme nahradna baterka, 4GB karta...
Sakra, stale vaham a bude mi strasne smutno, ale nejak som k tomuto kroku nuteny

Srdcom zostavam stale u petaxfriends

Moderátor: Moderátoři
Jasan, ale jenom mně to zajímá...cunesk8 píše:to je jedno na co prechazis, hlavne fot
Snad časem...harrvy píše:Marek25 presne ako pisesSom sa trosku bavil s kamaratovou 40Dckou a objektivom 24-105 f4 is usm a myslel som si ze sa rozplacem... sakra preco take nieco nedokaze pentax..
Jojo, 40D je super, dneska jsem pro něj šel, naštěstí ho neměli a tak koupím za měsíc nový model 50Dharrvy píše:Marek25 presne ako pisesSom sa trosku bavil s kamaratovou 40Dckou a objektivom 24-105 f4 is usm a myslel som si ze sa rozplacem... sakra preco take nieco nedokaze pentax..
Za kolko sa da v Prahe zohnat 40dcka resp 50D?Marek25 píše:Jojo, 40D je super, dneska jsem pro něj šel, naštěstí ho neměli a tak koupím za měsíc nový model 50Dharrvy píše:Marek25 presne ako pisesSom sa trosku bavil s kamaratovou 40Dckou a objektivom 24-105 f4 is usm a myslel som si ze sa rozplacem... sakra preco take nieco nedokaze pentax..
Třeba i klesne cena.
A proč ne rovnou Nikon D3x?vjaceslav píše:Hmm. A čo tak radšej 5D Mark II?fjo píše:....když už od Pentaxu, tak škoda, že Nikon D700 je tak drahý, že..??