Na kazdom kroku som videl medveda,kazdy krik sa mi zdal ako medved(samozrejme obrysy lebo som si vietil baterkou). Zapol som si teda radio cez mobil ale nezviknem to robit pretoze na horach vycutnavam ten klud. Nikde nic nehovorili a adrenalin zase stupol...Pocul som vsade zvuky, vsade obrysi kedze moja predstavivost je bujara. Zrazu s kriku neico vybehlo, bola to anstasie srnka ale srdce som mal 5 metrov nad hlavou

Vracal som sa spata apo ceste som nasiel na trase ktorou som isiel hore obrovske stopy medveda...teraz som sa vsak uz len usmial:)
P.S.Ako povzbudivo som trasu skonal za 2hodiny 10 a ma trvta nejak okolo 3 hodin(letny cas)
P.S.2. Pre turistov: isiel som Martin- Tircinakse Klacany - Chata na Klacianskej Magure - dalej som chcel sit az na Velky krivan ale cesta zvrovna nebola prechodna..
P.S.3. Urcite vas zaujimaju fotky: Bohuzial som urobil asi 8 fotiek ale nekontroloval som ich ale urcite nic nevjyde, fotka sa mi susi padol mi do snehu raz ked som sa smikol:). Al tak mimo to z vrchu jendu dobu bolo nadhreny vyhlad na vsetky dedinky a mesto Martina asamozrejme v noci, keby som nebol taky poxxx z medveda tak by bola super fotka. Dalsia moznost boli detaily namrazy adt ,nechcelo s ami pri cetse spat menit objektv a stale som si hovoril potom za chvilku az bolo pasmo kde uz bolo nad nulou a namraza nebola...