Moderátor: Moderátoři
no tak to je teda fakt smůla .... to tady nemůže projítdonPedro píše:Nic ve zlém, jen taková malá podotázečkaka: a jak poznám že je to Japonec? Co když to bude třeba Korejec či Číňanec. Perlustrovat je asi nebudu, a že bych od sebe rozeznal asijské jazyky taky asi nehrozí ...
Myslím,že to je mírná úklona pohybem vpřed.Bez podáváníí rukou.kolista2 píše:Mno hodně japonců co jsem viděl, třímalo v pařátech Nikony.
ALE, pokud by Pentaxáci chodili po dvou, tak jak potkají japonce, japonským pozdravem jim nabourá přirozenou nedůvěřivost, to je potěší a pak je anglicky požádat, jestli by nepodrželi PX foto a ten druhý pentaxák je přitom vyfotí.
Řešení kapku složitější, ale asi je to pravděpodobnější scénář než ten oroginální
Jinak ten japonský pozdrav jde buď vygooglit, nebo ho na vyžádání pošlu a nebo si možná vzpomene nijel
A extrémně dobrou náladu mám proto, že jedu zítra na dovolenou
...děda má slušnou výbavičkubigfoot píše:Ja jsem zatim potkal japonce jenom s canonem... vyfotil ho kamos niconem... pridam foto do galerie ^^ (japonec to je, umim rozeznat japonstinu, cinstinu, korejstinu)
foto:
http://pentaxfriends.eu/modules.php?nam ... s&album=78