Ahoj, jsem zde nováček, tak nevím, jestli mohu psát po tak krátké době, co mi tu chybí!?
Na jiném fóru, které rád navštěvuji máme vytvořeny vlákna stálých uživatelů.
Založím si vlákno se svým nickem, něco málo o sobě napíšu, můžou mi sem dávat lidi vzkazy - třeba o mé tvorbě fotek apod., mohu sem dávat odkazy na fotogalerii apod.
Doufám, že zde zatím nic takového není, jestli to tady tak je, tak se omlouvám, nenašel jsem to
Vytvoření vláken jednotlivých uživatelů
Moderátor: Moderátoři
Vytvoření vláken jednotlivých uživatelů
ME Super>P645>MZ6>istDS>K10D + 18-55 + 540FGZ, postupně vybírám zbytek.
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Je to mozne vytvorit nieco take ale mylsim ze to je zbytocne.... Ako si si vsimol dole pod ciarou mas informacie ktore sam mozes upravovat,teda mozes si tam napisat cokolvek teda naprikald ako ja aj adresu stranky,popripade nejaky popis o sebe.
Mylsim ze lepsi napad by bolo urobit vlakno kde by vlastne niekdo(sam sa dobrovolne hlasim) spovedal ostatnych uzivatelov. Naprikald ako dlho fotis? co ta k tomu priviedlo,co si mylsis ze ono ,co robis atd. A vzdy by sa tak kazde dva dni vyspovedal jeden clen a ja by som to hodil na forum(otazky a odpovede). Kd eby ste na to mohli zareagovat a dozvedeli by sme sa o nas viac info:)Teda nejake vlakno typu: Pentaxaci...
Mylsim ze lepsi napad by bolo urobit vlakno kde by vlastne niekdo(sam sa dobrovolne hlasim) spovedal ostatnych uzivatelov. Naprikald ako dlho fotis? co ta k tomu priviedlo,co si mylsis ze ono ,co robis atd. A vzdy by sa tak kazde dva dni vyspovedal jeden clen a ja by som to hodil na forum(otazky a odpovede). Kd eby ste na to mohli zareagovat a dozvedeli by sme sa o nas viac info:)Teda nejake vlakno typu: Pentaxaci...
-
- Hlavní Admin
- Kontaktovat uživatele:
Můžem to zkusit. Proč ne
Jestli jsem to dobře pochopil ty ho vyzpovídáš přes PM, a pak to dáš do vlákna? V tom případě by to vlákno bylo zamknuté jen pro moderátory, aby tam nebylo nic jiného, ale číst by mohli všichni.
Je to tak?
Jestli jsem to dobře pochopil ty ho vyzpovídáš přes PM, a pak to dáš do vlákna? V tom případě by to vlákno bylo zamknuté jen pro moderátory, aby tam nebylo nic jiného, ale číst by mohli všichni.
Je to tak?
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
JJ presne tak..otazky by boli tak zo sirsia a dopredu by som sa dohodol s tym uzivatelom ze ho budem spovedat aby som mohol reagovat priamo na otazky:)
uzamknutie super a urobil by som podvlakne nieco ako reakcie na uzivatelov keby mali niektory nieco na srdci k tym ludom aby sa mohli vyjadrit...To vlakno ako hovoris by bolo zaknute aby clovek nemal v tom bordel:)
uzamknutie super a urobil by som podvlakne nieco ako reakcie na uzivatelov keby mali niektory nieco na srdci k tym ludom aby sa mohli vyjadrit...To vlakno ako hovoris by bolo zaknute aby clovek nemal v tom bordel:)