A to ze snimac z K-7 zvláda 1080p nahravat video a ulozene v kompresnom formate H.264
Ze tento pristroj je WiFi
A ma AMOLED displej
Vestko co by kludne mohla mat aj K-7

Moderátor: Moderátoři
WTF? Jestli chceš ostřit na čip z kompaktu, vyzkoušej si Sony A380. LCD přes matnici má patentované Nikon. Nejde o to, že by jiné firmy nedokázaly něco podobného vyrobit, ale kdo je první ten si to patentuje a ostatní mají smůlu.CyberSammy píše:o AF redukciach mozeme akurat tak snivat.. AF pojde len s objektivmi urcenymi pre NX bajonet. AF redukciu z roznych dovodov nie je mozne vyrobit. Inac ten NX ma dost revolucne ostrenie podla videii na nete. Keby mal take Pentax, boli by sme za vodou..
Keby tak niekoho v Pentaxe konecne napadlo vykaslat sa na cely zastaraly SAFOX a vymysliet nieco nove. Miesto SAFOX senzorov by tam mohli namontovat nejaky maly CCD/CMOS cip o velkosti ako byva v kompaktoch, IMHO ten by tam vosiel a ostrit pomocou neho costrast detectom. Myslim, ze to nie je az take zlozite riesenie a AF by bolo urcite rychlejsie aj presnejsie. Matnica by mohla byt priehladna a v hladaciku by priehladne LCD zobrazovalo vybrany AF bod alebo pripadne by sa dala zapnut/vypnut kompozicna mriezka a podobne. Lenze toto je asi pre Pentax nedosiahnutelny ciel a stale vylepsuju ten ich SAFOX, ktory to ma bohuzial uz za sebou a mozu z neho vytiahnut uz len minimum navrch. Nieco take ako AF prediction so SAFOXom nikdy mozne nebude. Pritom nejake podobne riesenie ako som tu opisal by nepotrebovalo az prilis velke zmeny v konstrukcii tiel.