Nákup v japonsku
Moderátor: Moderátoři
Nákup v japonsku
Kolegu bude firma brzy posílat na konferenci do Tokya. Chci ho ukecat, aby mi tam koupil nějaký objektiv. Máte někdo zkušenosti s nákupem v Tokyu?
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No přímo z Tokia moc zkušeností ne (zatím jsem tam byl jenom půl dne), ale aspoň obecné zkušenosti z Japonska. Velké obchody (BicCamera, TopCamera a spol.) mají většinou trochu nadsazené ceny oproti malým prodejcům. Pokud plánuješ koupit víc věcí, tak se to dá obejít používáním bodových karet (za nákup dostaneš body, které při dalším nákupu použiješ na zaplacení části zboží). Ale při použití bodových karet zase nejde nakupovat bez DPH (5%). Takže pokud chceš jeden objektiv, je asi lepší najít nějakého menšího prodejce.
Jinak v Tokyu je na elektro asi nejlepší zajít do čtvrti Akihabara.
Jinak v Tokyu je na elektro asi nejlepší zajít do čtvrti Akihabara.
Moje weby: fotky, blog, free software projekty, překládání přes web
Výbava: Pentax KP, DA 15 Limited, DA 21 Limited, DA 35 Limited, FA 50, DA 70 Limited, D-FA 100 Macro, M 150
Výbava: Pentax KP, DA 15 Limited, DA 21 Limited, DA 35 Limited, FA 50, DA 70 Limited, D-FA 100 Macro, M 150
Díky za odpověď.
Jinak našel jsem obchod s velmi zajímavým sortimentem objektivů:
http://stores.ebay.ca/Matsuiyastore_Len ... idZ2QQtZkm
Jinak našel jsem obchod s velmi zajímavým sortimentem objektivů:
http://stores.ebay.ca/Matsuiyastore_Len ... idZ2QQtZkm
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
S výběrem většinou moc problém nebývá. Velké obchody tu obvykle mají kompletní sortiment co se dělá, malé jsou schopné to samé do pár dnů objednat. Jinak ceny na tom co si poslal jsou asi trochu nadprůměrné...
Moje weby: fotky, blog, free software projekty, překládání přes web