U Škodů mám dost rozpačitou zkušenost s bazarem... občas tam bývají zajímavé věci, ale dal jsem jednou k prodeji dvě A-sklíčka (28/2,8 a 50/2) a zatímco ta A28/2,8 byla prodaná během měsíce, ta padesátka vypadala na déle... koupil jsem tehdy od nich pěknou FA*24/2, část ceny se uhradila z prodeje té 28/2,8, z výtisku smlouvy o zprostředkování se samozřejmě odškrtla a zůstala tam ta padesátka. Jsem bordelář na peníze a jen náhodou jsem hledal mezi doklady - a nenašel paragon o výplatě A50/2, navíc na smlouvě zůstala vyznačená k prodeji. I dotázal jsem se u Škodů - že prý už před půl rokem byla prodaná, ale nemají vyznačeno, jestli mi vyplatili... Přiznal jsem můj nepořádek a poprosil, ať vyhledají, jestli cena byla použita jako protihodnota při mém některém nákupu, nebo snad je ještě k výplatě. Bylo mi slíbeno, že prověří a pokud je k výplatě, poukážou na můj účet. Měsíc se nic nedělo - a když jsem tedy zavolal, po chvilce hledání stejný člověk, co minule tvrdil, že jej tam nechce systém pustit mi sdělil, že "bylo vyplaceno hotově - 22.5.2010" a samozřejmě číslo paragonu té výplaty nemají...Tedy ponaučení: nikdy nedávat dva nebo více objektivů k prodeji a když už, tak nedopustit oddělenou výplatu. A pečlivě si vést přesnou evidenci "má dáti - dal", protože počítačové systémy ji nevedou...

Jo, a prodávat nepotřebnou výbavu raději přes Paladix nebo tady, a navíc - nebýt bordelář! (Protože nejde ani tak o tu možnost, že člověk třeba přišel o 1300, ale blbý pocit, že má takovou sklerózu, že si nepamatuje...

)