Mne taktiez maily uz od nich nechodia, skoda

Kazdopadne, ked som sa pytal na K3, tak cenovu ponuku mi zaslali obratom. Mozem povedat, ze ceny (co som si osobne preveroval) maju asi najlepsie na SK a pri vacsom mnozstve vedia dat zlavu. Horsie je to momentalne s dodanim K3, tu mi slubili na 48. tyzden (teda tento) a zatial sa neozvali, tak uvidim, ci do piatku splnia svoje slovo
A servis.. nedavno som tam mal Kr na vymenu optiky hladacika - som si ju doskriabal pri cisteni.. dohodli sme si tyzden vopred presny den a cas, pockal som cca hodinku a mal som to vymenene, takze spokojnost.. hoc pani, co tam bola na predajni by mohla byt trosku ustretovejsia

Totiz den pred zasahom mi vyskocil problem so spustou (zatiekla malinovkou

) a chcel som to uz rovno dat precistit.. tak som im hned pisal. Odpisali ze v pohode, ze sa uz osobne dohodneme a vyriesia to. No ked som to povedal tej pani na predajni, co brala fotak do servisu, tak mi dost razne pripomenula, ze som objednany len na vymenu optiky a na dalsi servisny zasah nemaju naplanovany cas, co ma zarazilo, kedze som im o tom den pred tym pisal. Kazdopadne mam pocit ze na maily odpoveda nejaka ina pani, nez ta, co je na predajni a tak doslo k tomu komunikacnemu sumu.. avsak na obhajobu Exapra, technik bol uplne v pohode a tu spust vyriesil bez priplatku naviac