Nákup v USA $662.00
Moderátor: Moderátoři
Nákup v USA $662.00
Máte někdo zkušenosti, jak je to ze clem,třeba na
http://www.quest4cameras.com mě připadá super cena $662.00 je to vůbec možné.
http://www.quest4cameras.com mě připadá super cena $662.00 je to vůbec možné.
-
- Hlavní Admin
- Kontaktovat uživatele:
Možné je všechno. Co sleduju americké obchody tak cena K10D jek kolem 780 dolarů (amazon.com) Jinak jsem to hledal i na ebay.com, ale tam je cena vyšší. Tenhle obchod neznám, ale zdá se zajímavý.
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, nakupováni z USA a jiných států:
+
Nižší cena
-
Možnost naučtovani cla
Složity záruční servis
Dráhé poštovné v případě záruky
Nikdo ti nezarucí že dostaneš opravdu co jsi mě objednáno
Moje zkušenosti:
Přimo z nějakeho Usa obchodu jsem nikdy nenakupoval (důvod - v pripade problemu jsem takřka bezbrany), většinu věcí jsem koupil pravě proto pres E-bay, protoze v pripade ze mi obchodnik nepošle co jsem si objednal mam stale jeste měsic aby jsem ho pres Paypal mohl zalovat a on muze stahnou obchodnikovi penize z uctu zpět na muj. Dale si mozu ověrit na e-bay co to je za obchodnika (kazdy na e-bay ma uvedene v procentech kolik lidi snim bylo spokojeno a kolik ne a take kolik věci prodal)
Ze zahranicí (Usa, Honkong, Japosko, kanada ) jsem si zatim objednal cca 10 veci (z toho nejdrazši byl objektiv 12-24 cca do 700Dolaru z japonska). Z toho mi nauctovali clo jen jednou a to u polozky z Kanady. Pri koupy vyse uvedeneho objektivu jsem si polozku nechal poslat jako opravene zbozi a take jsem si ji nechal podhodnotit (v pripade poskozeni postou, nebo ztraty pri preprave by jsem dost prodelal). Ale take mi prisla bez cla. Take si radsi prvni napis obchodnikovi email jestli ti to bude timto zpusobem ochoten poslat.
To je asi vse
Hodne zdaru pri nakupovani
Sipas
http://sipasweb.com
K10D
+
Nižší cena
-
Možnost naučtovani cla
Složity záruční servis
Dráhé poštovné v případě záruky
Nikdo ti nezarucí že dostaneš opravdu co jsi mě objednáno
Moje zkušenosti:
Přimo z nějakeho Usa obchodu jsem nikdy nenakupoval (důvod - v pripade problemu jsem takřka bezbrany), většinu věcí jsem koupil pravě proto pres E-bay, protoze v pripade ze mi obchodnik nepošle co jsem si objednal mam stale jeste měsic aby jsem ho pres Paypal mohl zalovat a on muze stahnou obchodnikovi penize z uctu zpět na muj. Dale si mozu ověrit na e-bay co to je za obchodnika (kazdy na e-bay ma uvedene v procentech kolik lidi snim bylo spokojeno a kolik ne a take kolik věci prodal)
Ze zahranicí (Usa, Honkong, Japosko, kanada ) jsem si zatim objednal cca 10 veci (z toho nejdrazši byl objektiv 12-24 cca do 700Dolaru z japonska). Z toho mi nauctovali clo jen jednou a to u polozky z Kanady. Pri koupy vyse uvedeneho objektivu jsem si polozku nechal poslat jako opravene zbozi a take jsem si ji nechal podhodnotit (v pripade poskozeni postou, nebo ztraty pri preprave by jsem dost prodelal). Ale take mi prisla bez cla. Take si radsi prvni napis obchodnikovi email jestli ti to bude timto zpusobem ochoten poslat.
To je asi vse
Hodne zdaru pri nakupovani
Sipas
http://sipasweb.com
K10D
Nákup v USA
Dobrý den,
snad neurazím, když upozorním na službu http://www.levnezusa.cz
Nakoupíme vám zboží v USA, případně se budeme snažit najít nej. cenu. Nemusíte vlastnit embosovanou platební kartu ani paypal účet, protože za vás v USA zaplatíme. Můžeme nakoupit i u obchodníku, kteří nezasílají do ČR. Zboží vám pak zašleme. Naše cena je nejlepší na českém trhu a konstatní - nezvyšuje se podle ceny objednaného zboží.
Myslím, že při fotoaparátech se nákup v USA zvlášť vyplatí.
Budeme rádi, když nás otestujete.
Přeji hezký den
Jiří Huňa
Nakoupíme vám zboží v USA, případně se budeme snažit najít nej. cenu. Nemusíte vlastnit embosovanou platební kartu ani paypal účet, protože za vás v USA zaplatíme. Můžeme nakoupit i u obchodníku, kteří nezasílají do ČR. Zboží vám pak zašleme. Naše cena je nejlepší na českém trhu a konstatní - nezvyšuje se podle ceny objednaného zboží.
Přeji hezký den
Jiří Huňa
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý večer,
jsme firma a v tomto podnikáme, takže si nemůžeme dovolit jakékoliv protiprávní jednání.
Nicméně celníci nedorovnávají cenu, ale určí clo, které není zase nějak vysoké, je to pár procent a naúčtují DPH, což je logické, protože v USA kupujete zboží bez DPH. Zboží se dá ale poslat i kontejnérem spolu s dalším zbožím a tam se provádí zjednodušené celní řízení.
Ono taky na druhou stranu, jak se chcete vyhnout placení cla a DPH? Celníci jsou dnes na USA vysloveně vysazení a celní kontrolou prochází každý balík z USA. A ani dřívější fígl, který se radil na fórech, napsat to jako gift už nefunguje.
jsme firma a v tomto podnikáme, takže si nemůžeme dovolit jakékoliv protiprávní jednání.
Nicméně celníci nedorovnávají cenu, ale určí clo, které není zase nějak vysoké, je to pár procent a naúčtují DPH, což je logické, protože v USA kupujete zboží bez DPH. Zboží se dá ale poslat i kontejnérem spolu s dalším zbožím a tam se provádí zjednodušené celní řízení.
Ono taky na druhou stranu, jak se chcete vyhnout placení cla a DPH? Celníci jsou dnes na USA vysloveně vysazení a celní kontrolou prochází každý balík z USA. A ani dřívější fígl, který se radil na fórech, napsat to jako gift už nefunguje.
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nákup v USA
J.H. píše:Dobrý den,
Přeji hezký den
Jiří Huňa
Dobrý den,
Vaše nabídka je zajímavá a jistě lákavá i vzhledem k rostoucí kontrole celníků...
Když už si tedy zde děláte reklamu, možná by bylo zajímavé zde vystavit orientační ceny nekolika nejžádanějších položek. Asi nemá příliš cenu řešit základní setové objektivy, ale například nová SDM skla (DA*16-50/2,8 SDM, DA*50-135/2,8 SDM, DA*200/2,8 SDM... ) nebo třeba liminovanou řadu (DA 21/3,2 Ltd., DA 35/2,8 macro Ltd., DA 40/2,8 Ltd., DA 70/2,4 Ltd.) a samozřejmě i nová těla K20D a K200D + blesky AF-360 FGZ a AF-540 FGZ a snad ještě batery grip pro K10D a K20D...
...a těmto cenám uvést i vedlejší výdaje: CLO, DPH a Vaši provizy jak pro "individuální" dovoz tak pro dovoz hromadný v kontejneru...
Předem díky
Naposledy upravil(a) fjo dne 24 kvě 2008, 13:50, celkem upraveno 1 x.
Pentax
...tak to je zajimave... Ceny jsou vcetne dopravy do CR??Kara1963 píše:Cca před 3 týdny jsem koupil přes net z USA:
Pentax SMC-DA* 16-50mm f/2.8 ED SDM za 699,95 $.
a
Pentax SMC DA* 50-135mm f/2.8 ED SDM za 749,95 $.
Samozřejmě to prošlo přes celnici. Clo je 7%, DPH 19%.
...a pokud se mohu zeptat, co to bylo za obchod..??
Pentax