Light Artist program

Poraďme se kde nakupovat.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
jir_ist
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Light Artist program

Příspěvek od jir_ist » 06 led 2007, 11:00

Překvapilo mne, jak málo lidí si stáhlo program Light Artist z VICMAN, celkem 4, a to někteří možná i jiný program z výběru cca. 10-ti programů.
Znovu tedy upozorňuji zejména krajináře na program LIGHT ARTIST, Freeware cca. 3 Mb. Pracuje se s ním velmi snadno, intuitivně, takže angličtiny netřeba (většinu slov stejně znáte z jiných programů a PC).
Jen tak jsem si asi hodinu procházel (já ten program nepotřebuji), je dost flexibilní. Můžete buď používat už některé filtry z programu, různě je přizpůsobovat podle libosti, svá nastavení si uložit a pak znovu zavolat atd. Když se tam udělá světlo s citem pro věc, nikdo nepozná že to není authentické světlo..... a variací je tam nekonečně.....
Hlavně vám odpadne ranní vstávání v 5 hodin, vyčkávání měsíce na ten správný den, budete se moci více věnovat rodině atd.atd.

Pro vaši představu tady je link na ukázky efektu filtrů, které už jsou přednastavené, můžete si je stáhnout a pak upravovat podle libosti, nebo si udělat své vlastní nové filtry od "A-Z" a uložit atd.atd. Ty jejich efekty jsou dryáčnický, necitlivý a nevkusný, berte je jako informativní. Jak už jsem řekl chce to cit a oko pro "reálné" světlo a program je v tomhle směru výborným nástrojem.
http://www.vicman.net/lightartist/lightartist_g.htm

Tady je přímý link k Light Artist Download:
http://www.vicman.net/download.php?Title=Light%20Artist

A jak už jsem poznamenal, nemusíte vyplňovat žádné osobní údaje a klepnout na tento text na boxem:
Clik here if you dont want to eneter your personal information
Je to také rychlejší, stahujete hned a nemusíte čekat na e-mail s link, který vás stejně zavede na totéž místo....

Přeji vám "Dobré světlo" s Light Artist :-)
PS. Jestli pochybujete o možnostech toho programu, slibuji, že vám zpracuji moji fotku, abych neprznil fotky jiných, toho bushe (40C v bushi, či jak se to jmenuje). Krajina ve světle sice není moje parketa, ale.....
jir_ist

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

Mike-K
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike-K » 06 led 2007, 13:44

Patřím mezi ty kteří si program stáhli, vyzkoušel jsem ho a přijde mi docela zajímavý. Nejsem zastáncem přílišných SW úprav, pro vážnější tvorbu ho asi nikdy nepoužiju ale na různé hraní a pokusy je fajn.Nevylučuji ale možnost , že někdy nastane situace kdy se bude hodit.

Alf
Hlavní Admin
Hlavní Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alf » 06 led 2007, 22:24

Určitě stojí tento program za zkoušku... Já si s ním hodinku hrál, a myslím, že (a už vím jak) ho využiju. Dík za inspiraci Jirko
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 07 led 2007, 00:08

Teprve tvoje fotky mě přiměly k tomu, abych si ten program stáhnul. Sice ho si moc nevyužiju, ale může se to hodit

jir_ist
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

pro Anonymní

Příspěvek od jir_ist » 07 led 2007, 03:47

Ať ti slouží.... ale musím tě opravit....to nejsou MOJE fotky, to jsem udělal jenom "Demonstrační ukázky" pro zdejší členstvo a okolí..... a byl bych nerad, kdyby se to interpretovalo jako "moje fotky".
Já sám tenhle typ fotky nedělám a dělat nebudu, takže pro mne ten program nemá cenu .... ale jiným může ušetřit čas, nervy, peníze a klid v rodině :-) :-)
jir_ist

Odpovědět

Zpět na „Internetové obchody, bazary a zkušenosti“