Nakupuji tam také. Naposledy Sigmu 70-200/2.8. Tu jsem objednával už v květnu. Dodací doba byla obvyklá 2 - 3 týdny. Po této době jsem se zajímal o termínu dodání a sdělili mi, že objektiv ještě není a nevědí kdy bude. U Sigmy v centrále jsem se dozvěděl, že ani výrobce neví, kdy bude pro Pentax a tak jsem objednávku zrušil s tím, že až příjde, dají mi vědět. A opravdu se sami ozvali, když přišel a já jej znovu objednal s tím, že odjíždím a ať dodávku pozdrží o 3týdny což se stalo. Ačkoli se cena mezitím změnila, měl jsem cenu v době objednávky a dodání na den, kdy jsme se dohodli.
Shrnutí: Výborné ceny, solidní jednání, jen jsou někdy příliš optimističtí v době dodání na trh.
BTW na tu Sigmu mám 3letou záruku po registraci v Německu.
Megafoto
Moderátor: Moderátoři
-
- Nový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zatím zkušenosti dobré. Kupoval jsem Sigmu 70-200/20,8. Vyplatí se u nich sledovat vývoj cen. Tu Sigmu jsem kupoval asi za 14500,- (svítil signál skladem a cena padala) Týden předtím byla za 15500,- a o týden později už za 16000,- a dodání 7 až 10 dní. Takže u nich "akce" asi probíhají v rychlých cyklech dle aktuálního skladu zboží. Jinak dodávka promtní (za dva dny na poště) precizně zabaleno. Reklamovat jsem nemusel a doufám, že ani nebudu.
ty ceny jak se meni, tak to nejsou akce, ale prepocty kursu. aspon podle vysvetleni, co mi poslali v mailu. nicmene kdyz si u nich objednate zbozi, tak se snazi tu cenu dodrzet. ja si objednal tamrona 70-200 f2.8 za 16197 a ackoliv cena sla dost nahoru [cca o 1400], tak pro mne platila cen z objednavky.
tamron je doma
tamron je doma
Sony A7R III
Zeiss Batis T* 18 f/2.8, FA 31mm F1.8 AL Lim., FE 55 f/1.8 ZA Sonnar T*, Zeiss Batis T* 135 f/2.8, a řada další techniky
Zeiss Batis T* 18 f/2.8, FA 31mm F1.8 AL Lim., FE 55 f/1.8 ZA Sonnar T*, Zeiss Batis T* 135 f/2.8, a řada další techniky