3dpano.eu

Poraďme se kde nakupovat.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Veronika M
Nový uživatel
Nový uživatel

3dpano.eu

Příspěvek od Veronika M » 31 srp 2008, 19:14

Ahoj, neznáte někdo tyto stránky ( www.3dpano.eu )? Mají tam celkem dobré ceny, hlavně filtrů. Máte s ním někdo nějaké zkušenosti? Nakupovali jste tam něco?

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

C...arlos
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od C...arlos » 31 srp 2008, 20:26

Nekupoval jsem tam nic, ale filtry bych koupil a taky budu kupovat tady: www.novafoto.cz

macek
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Re: 3dpano.eu

Příspěvek od macek » 01 zář 2008, 04:37

Veronika M píše:Ahoj, neznáte někdo tyto stránky ( www.3dpano.eu )? Mají tam celkem dobré ceny, hlavně filtrů. Máte s ním někdo nějaké zkušenosti? Nakupovali jste tam něco?
Ten člověk se jmenuje Roman Sadlek. Nakupoval jsem u něj cpl 77 hoya a v pohodě. Je odněkud z Olomouce.

DyMan
Nový uživatel
Nový uživatel

Re: 3dpano.eu

Příspěvek od DyMan » 27 srp 2009, 23:51

Veronika M píše:Ahoj, neznáte někdo tyto stránky ( www.3dpano.eu )? Mají tam celkem dobré ceny, hlavně filtrů. Máte s ním někdo nějaké zkušenosti? Nakupovali jste tam něco?
Zdravím, dnes se to jmenuje Daganet s.r.o.. Kupoval jsem tam (ještě v 3d pano): cirkulační polarizační filtr Cokin, kroužek pro 77mm Cokin, držák filrů Colkin, přechodový šedý Cokin. celkem v pohodě až na to, že šedý přechoďák přes veškeré ujišťování pana Sadleka táhne do růžova a to docela znatelně o "neutrální šedé" NELZE HOVOŘIT a to ani omylem !!! Pak jsem chtěl koupit celou sadu - FILTRŮ DO SYSTÉMU COKIN P, ty nebyly tak dlouho :cry: , že jsem je nakonec vybral jen některé a koupil od FROMAT-HITECH u pana Perutky http://www.fotofilter.cz/ NĚKOLIKRÁT DRAŽŠÍ, ALE V POHODĚ - JEDNÁNÍ PRODEJCE I KVAKLITA a !! vše skladem !! :lol:
Pak jsem u Daganetu chtěl koupit: sluneční clonu PRO SYSTÉM COKIN P (HOOD),REDUKČNÍ KROUŽEK 58mm COKIN 58; 4x KRYTKY objektivů pro WB fy MENNON, ty ačkoli jsou takto nazývány, takto nefungují :? , viz jiný příspěvěk, který budu těmto úžasným výrobkům věnovat. Všechny jsem vrátil !!! :twisted: Od pana dodavatele jsem se dozvěděl, že se krytky objektivu pro WB před objektivem vždy jen přidrží...pak nechápu proč se to jmenuje krytka objektivu... :cry: Dále jsem chtěl OČNICI "MUŠLE" PRO PENTAX K100 K110 K200, ale ani ta nebyla v době objednávky skladem... :x Víc nebudu komentovat, každý ať si udělá názor sám. Jinak pan Roman je vstřícný. Ale kvalita zboži odpovídá jen tak tak těm cenám. Já po těch zkušenostech :idea: budu už napříště vždycky čekat, až budu mít na kvalitní přísušenství... :!: Davy
Dy - K20D + Metz58 a ještě něco k tomu.Ve stadiu "lehce pokročilý"

meteor
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od meteor » 28 srp 2009, 07:35

Díky za podělení se o zkušenost.
Jinak filtry Cokin jsou spíše "lowend" a pro změnu zase moje zkušenost říká, že vybírat si dané zboží podle nejnižší ceny se může pěkně prodražit :-) k tomu snad jen jedno pěkné a platné rčení: "Nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci."

PS: podobný zážitek jsem měl u http://www.novafoto.cz, kde byl majitel také celkem sdílný a ochotný, ale zaboha nebyl schopen říct, kdy mi filtry přijdou - cena výborná, zbytek... ucházející. Mám podezření, že dotyčný (resp. dotyčná firma) kupuje filtry přes ebay.com a podobné prodejce a pak je prodává u nás. Kterýmžto pádem si je z ebay.com mohu koupit sám, že...

BenaCZ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BenaCZ » 28 srp 2009, 08:09

Na novafoto si to ten clovek vozi sam z Ciny...
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8

Odpovědět

Zpět na „Internetové obchody, bazary a zkušenosti“