3dpano.eu
Moderátor: Moderátoři
-
- Nový uživatel
3dpano.eu
Ahoj, neznáte někdo tyto stránky ( www.3dpano.eu )? Mají tam celkem dobré ceny, hlavně filtrů. Máte s ním někdo nějaké zkušenosti? Nakupovali jste tam něco?
Nekupoval jsem tam nic, ale filtry bych koupil a taky budu kupovat tady: www.novafoto.cz
Re: 3dpano.eu
Ten člověk se jmenuje Roman Sadlek. Nakupoval jsem u něj cpl 77 hoya a v pohodě. Je odněkud z Olomouce.Veronika M píše:Ahoj, neznáte někdo tyto stránky ( www.3dpano.eu )? Mají tam celkem dobré ceny, hlavně filtrů. Máte s ním někdo nějaké zkušenosti? Nakupovali jste tam něco?
Re: 3dpano.eu
Zdravím, dnes se to jmenuje Daganet s.r.o.. Kupoval jsem tam (ještě v 3d pano): cirkulační polarizační filtr Cokin, kroužek pro 77mm Cokin, držák filrů Colkin, přechodový šedý Cokin. celkem v pohodě až na to, že šedý přechoďák přes veškeré ujišťování pana Sadleka táhne do růžova a to docela znatelně o "neutrální šedé" NELZE HOVOŘIT a to ani omylem !!! Pak jsem chtěl koupit celou sadu - FILTRŮ DO SYSTÉMU COKIN P, ty nebyly tak dlouho , že jsem je nakonec vybral jen některé a koupil od FROMAT-HITECH u pana Perutky http://www.fotofilter.cz/ NĚKOLIKRÁT DRAŽŠÍ, ALE V POHODĚ - JEDNÁNÍ PRODEJCE I KVAKLITA a !! vše skladem !!Veronika M píše:Ahoj, neznáte někdo tyto stránky ( www.3dpano.eu )? Mají tam celkem dobré ceny, hlavně filtrů. Máte s ním někdo nějaké zkušenosti? Nakupovali jste tam něco?
Pak jsem u Daganetu chtěl koupit: sluneční clonu PRO SYSTÉM COKIN P (HOOD),REDUKČNÍ KROUŽEK 58mm COKIN 58; 4x KRYTKY objektivů pro WB fy MENNON, ty ačkoli jsou takto nazývány, takto nefungují , viz jiný příspěvěk, který budu těmto úžasným výrobkům věnovat. Všechny jsem vrátil !!! Od pana dodavatele jsem se dozvěděl, že se krytky objektivu pro WB před objektivem vždy jen přidrží...pak nechápu proč se to jmenuje krytka objektivu... Dále jsem chtěl OČNICI "MUŠLE" PRO PENTAX K100 K110 K200, ale ani ta nebyla v době objednávky skladem... Víc nebudu komentovat, každý ať si udělá názor sám. Jinak pan Roman je vstřícný. Ale kvalita zboži odpovídá jen tak tak těm cenám. Já po těch zkušenostech budu už napříště vždycky čekat, až budu mít na kvalitní přísušenství... Davy
Dy - K20D + Metz58 a ještě něco k tomu.Ve stadiu "lehce pokročilý"
Díky za podělení se o zkušenost.
Jinak filtry Cokin jsou spíše "lowend" a pro změnu zase moje zkušenost říká, že vybírat si dané zboží podle nejnižší ceny se může pěkně prodražit k tomu snad jen jedno pěkné a platné rčení: "Nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci."
PS: podobný zážitek jsem měl u http://www.novafoto.cz, kde byl majitel také celkem sdílný a ochotný, ale zaboha nebyl schopen říct, kdy mi filtry přijdou - cena výborná, zbytek... ucházející. Mám podezření, že dotyčný (resp. dotyčná firma) kupuje filtry přes ebay.com a podobné prodejce a pak je prodává u nás. Kterýmžto pádem si je z ebay.com mohu koupit sám, že...
Jinak filtry Cokin jsou spíše "lowend" a pro změnu zase moje zkušenost říká, že vybírat si dané zboží podle nejnižší ceny se může pěkně prodražit k tomu snad jen jedno pěkné a platné rčení: "Nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci."
PS: podobný zážitek jsem měl u http://www.novafoto.cz, kde byl majitel také celkem sdílný a ochotný, ale zaboha nebyl schopen říct, kdy mi filtry přijdou - cena výborná, zbytek... ucházející. Mám podezření, že dotyčný (resp. dotyčná firma) kupuje filtry přes ebay.com a podobné prodejce a pak je prodává u nás. Kterýmžto pádem si je z ebay.com mohu koupit sám, že...