Nevíte někdo náhodou v Praze o nějakém dobrém servisu, kde by mi dokázali něco udělat s mým Program A? Blokla se mi závěrka v nataženém stavu a nejde s tím cokoliv dělat.
Dík
Dobrý servis v Praze
Moderátor: Moderátoři
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že v ofiko servisu Pentaxu www.foto-servis.cz ti rádi pomohou. Když jsem tam nedávno byl pro čistící sadu, tak tam měl nějakej kinofilm
rozdělanej.., zkus jim napsat..
rozdělanej.., zkus jim napsat..
Leica S2 + Sony A7 III a pár sklíček
Já jsem nechával svou K100D opravovat ve VK Foto na Francouzské ulici, zároveň jsem vyzvedával pro známého opravený starý analogový panoramatický foťák. Údajně většina prof. fotografů od nás ze Záp. Čech nechává opravovat jak digitály tak analogy právě tam.
V Pentaxu mi řekli předběžnou cenu 10 000,- (foťák po pádu), tady jsem zaplatil 1500,-
V Pentaxu mi řekli předběžnou cenu 10 000,- (foťák po pádu), tady jsem zaplatil 1500,-
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dobrý servis v Praze
Já vím, že je to s křížkem po funuse, ael měl by to udělat jakýkoliv opravář mechanických fotoaparátů. Na 95% potřebuje jenom vyčistit a namazat. Je to obvyklý problém neudržovaných Pentaxů řady M a A.Honza K. píše:Nevíte někdo náhodou v Praze o nějakém dobrém servisu, kde by mi dokázali něco udělat s mým Program A? Blokla se mi závěrka v nataženém stavu a nejde s tím cokoliv dělat.
Dík