Problemy s koleckema

Funkce, ovládání, firmware, software

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Dr.Chocholousek
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Problemy s koleckema

Příspěvek od Dr.Chocholousek » 27 srp 2007, 09:16

Chtel bych se poptat na vase zkusenosti s nastavovacima koleckama. Zrejme jsou dva vyrobci. Existuji dva druhy spousti cerna a stribrna tam kde je stribrna neni problem, ale pak existuje cerna spoust, ktera ma uplne jinou citlivost namackavani a tam kde je obcas blbnou nastavovaci kolecka. Ja osobne ji mam na gripu. A ten to vikend se mi stalo poprve ze predni kolecko vubec nereagovalo na moje toceni, pak se nejak schopilo a zase zacalo fungovat. Kamarad mi o tom pred casem rikal. On ma fotak od listopadu a cernou spoust na tele a blbne mu to taky. Co vy na to?

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

Dr.Chocholousek
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr.Chocholousek » 27 srp 2007, 16:20

Tak jsem byl v servisu nechat vycistit a rovnou jsem se i ptal a pan servisman se s tim jeste nesetkal, ale rikal ze se podiva. Takze to jen mozna byla anomalie. :D

PaulSharp
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od PaulSharp » 30 srp 2007, 07:34

Taky se mi občas stane, že začne zadní kolečko reagovat až třeba při třetím pootočení... :-( Tady je imho asi slabina k10-ky...
K10D, MZ6

Bogo
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

zadní kolečko gripu

Příspěvek od Bogo » 30 srp 2007, 10:02

Taky mi občas zamrzá zadní kolečko gripu. Když se potom rozjede, je bez problémů. Přední kolečko gripu je v pořádku. Jinak se jedna o černou verzi. Pokud se to podaří někomu vyřešit, nebo reklamací opravit, dejte vědět.
Bogo

Dr.Chocholousek
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr.Chocholousek » 30 srp 2007, 10:27

No servis man rikal ze je to v pohode, ale uz mi to zase jednou vysadilo. Pomohlo vypnout zapnout grip. Ted se nejak nehodlam vzdat gripu, protoze hodne fotim az bude volneji tak to tam hodim a uvidim.

Odpovědět

Zpět na „Pentax K10D, K20D“