Ekvivalent ke K20D
Moderátor: Moderátoři
Ekvivalent ke K20D
ZDravim, tak moje reklamace v usa se torchu zvrtla a tak sem dostal na vyber ze si budu moct pockat nez dorazi K20D nevim odkud a ze to bude tak na mesic, a nebo ze mi vrati penize okamzite. Cili sem zacal ihned uvazovat co kopit rovnou u nich jineho - a proto bych potreboval vedet co se nejvice blizi ke K20D ale aby to uz teda umelo i HD videa.
Pochopitelne me hned napadl Nikon D5000...maji ho tam za necelych 14000,- i se setakem
Dale me napadl canon 500D kterej maji za 15000,- se setakem.
JEnomze uz sem si zacal zvykat na druhej displej nahore na fotaku a na robustni telo ktery mi paradne vyhovovalo. A tak "snizit" se k temhle plastovejm hrackam i pres jejich pomere slusnej vykon jak rikaji na dpreview moc nechci Pochopitelne nejvic by se mi libila K7..ale to uz je zase racha na me (21000,- za telo) Takze bych musel jeste 6000,- doplacet.
Nenapada vas nejaky dobry kousek?
Pochopitelne me hned napadl Nikon D5000...maji ho tam za necelych 14000,- i se setakem
Dale me napadl canon 500D kterej maji za 15000,- se setakem.
JEnomze uz sem si zacal zvykat na druhej displej nahore na fotaku a na robustni telo ktery mi paradne vyhovovalo. A tak "snizit" se k temhle plastovejm hrackam i pres jejich pomere slusnej vykon jak rikaji na dpreview moc nechci Pochopitelne nejvic by se mi libila K7..ale to uz je zase racha na me (21000,- za telo) Takze bych musel jeste 6000,- doplacet.
Nenapada vas nejaky dobry kousek?
-
- Pokročilý uživatel
Podle me je tech 6000 navic za K-7 vyplati pridat. Kdokoli ji mel v ruce to rika. Dostanes za ty penize spickovy vykon.
Pokud nemuzes ani pridat, ani cekat, tak leda Canon 40D, to je taky rozumny stroj za rozumnou cenu. Plastaky typu 500d a D5000 jsou podle me mimo misu, to je stejna kategorie jako K-x.
Pokud nemuzes ani pridat, ani cekat, tak leda Canon 40D, to je taky rozumny stroj za rozumnou cenu. Plastaky typu 500d a D5000 jsou podle me mimo misu, to je stejna kategorie jako K-x.
Ja se focenim nezivim, mam to jen jako konicka, i kdyz rad bych za to dostal zaplaceno:) Ale pridat 6k za K7 je pro me uz moc. Mozna casem, urcite bych ji chtel, treba za rok koupim a prodam K20 za nakej peniz a doplatim treba 10tisic na k7...
Jeste je mala sance ze dostanu zpet K20D.
Ona se k ty reklamaci vaze "uzasna" historka...fotak mel bejt dopravenej ke kamosovi minulej ctvrtek - tohle utery. A kdyz do uterka porad nic tak volal na fedex a pta se co je s fotakem, a oni ze uz je od ctvrtka dorucenej. Takze se resilo co s tim je, a nakonec vylezlo na povrch ze blbecek z fedexu to nechal na shodech na verande kdyz nikdo nebyl doma. Takze asi nakej cikan z cech co zrovna projizdel kolem si privlastnil moji K20... Nicmene je to chyba na strane fedexu, takze o penize neprijdu,ale je to zdrzeni. A kdyz teda ten obchod chtel poslat dalsi fotak tak zjistily ze je nemaji na sklade...Tra dá a v tomhle stadiu je ted moje reklamace. Kdyby to ten vul dorucil jak mel tak sem mohl mit uz fotak tady...a vesele fotit. Jeste ze tam znam toho typka ,jinak bych byl asi v koncich, pac rikal ze stravil volanim pres dve hodiny aby to vyresil vsechno... Takovou smulu muzu mit fakt jenom ja ... takze je tu moznost ze fotak se nejakym zpusobem najde jak tvrdi fedex a poslou mi ho...ale to se mi moc nelibi..
Takze k nakupum ze zahranici pro ostatni : POKUD NEJSTE ODVAZNY A NEMATE TAM NIKOHO KDO BY VAM POPRIPADE POMOHL - TAKHLE SLOZITY PRISTROJE JAKO FOTAK RADSI NEBERTE PAC SE MUZOU PODELAT VZDYCKY
Jeste je mala sance ze dostanu zpet K20D.
Ona se k ty reklamaci vaze "uzasna" historka...fotak mel bejt dopravenej ke kamosovi minulej ctvrtek - tohle utery. A kdyz do uterka porad nic tak volal na fedex a pta se co je s fotakem, a oni ze uz je od ctvrtka dorucenej. Takze se resilo co s tim je, a nakonec vylezlo na povrch ze blbecek z fedexu to nechal na shodech na verande kdyz nikdo nebyl doma. Takze asi nakej cikan z cech co zrovna projizdel kolem si privlastnil moji K20... Nicmene je to chyba na strane fedexu, takze o penize neprijdu,ale je to zdrzeni. A kdyz teda ten obchod chtel poslat dalsi fotak tak zjistily ze je nemaji na sklade...Tra dá a v tomhle stadiu je ted moje reklamace. Kdyby to ten vul dorucil jak mel tak sem mohl mit uz fotak tady...a vesele fotit. Jeste ze tam znam toho typka ,jinak bych byl asi v koncich, pac rikal ze stravil volanim pres dve hodiny aby to vyresil vsechno... Takovou smulu muzu mit fakt jenom ja ... takze je tu moznost ze fotak se nejakym zpusobem najde jak tvrdi fedex a poslou mi ho...ale to se mi moc nelibi..
Takze k nakupum ze zahranici pro ostatni : POKUD NEJSTE ODVAZNY A NEMATE TAM NIKOHO KDO BY VAM POPRIPADE POMOHL - TAKHLE SLOZITY PRISTROJE JAKO FOTAK RADSI NEBERTE PAC SE MUZOU PODELAT VZDYCKY
Naposledy upravil(a) Markusss dne 24 zář 2009, 11:00, celkem upraveno 1 x.
Asi te nechapu...chces abych ti objednal K-7 a me prodas K20D+ 6 tisic? Ja sem za tu K20D se setakem dal asi 14500,- ...oumik85 píše:Mit moznost takove volby, tak koupim K-7 (Prodavas tim k20D za puvodni cenu a to se ti uz jinde/jindy nepodari.) Napada mne kacirska myslenka, ze bych ti nabydl svou (asi pul roku starou) k20 a vzal si tu K-7 samozrejme s financnim dorovnanim
14,5 a to byl vysokej kurz dolaru. TEd by vychazela na 13000,- byla v akci a jeste prodlouzenou zaruku na 3roky. No hele napad je to zajimavej, ale moc se mi nezamlouva,pac to nechci jeste vic komplikovat s pripadnou dalsi reklamaci atd.oumik85 píše:no tak nejak... brr... 14,5??? tos koupil za pusu. ja daval okolo 20 (dovoz z GB) to to pada...
za takove rasisticke kecy bych ti nedal ani ty love z5.Markusss píše: Takze asi nakej cikan z cech co zrovna projizdel kolem si privlastnil moji K20...
http://cunesk8.rajce.idnes.cz, http://vimeo.com/user6166468
Pentax IstDS + K-5, Pentax 18-55, Pentax DA 50-200, Sigma 8mm/4 , Pentax M28/2,8, Pentax A50/1,7, Pentax M 135/3,5 , Cosina100/3,5 , Sigma Ef 500Ds super,Velbon Voxi L+Giottos MH1302-652
Pentax IstDS + K-5, Pentax 18-55, Pentax DA 50-200, Sigma 8mm/4 , Pentax M28/2,8, Pentax A50/1,7, Pentax M 135/3,5 , Cosina100/3,5 , Sigma Ef 500Ds super,Velbon Voxi L+Giottos MH1302-652
ale... ale... .cunesk8 píše:za takove rasisticke kecy bych ti nedal ani ty love z5.Markusss píše: Takze asi nakej cikan z cech co zrovna projizdel kolem si privlastnil moji K20...
Že by jsme tu měli na fóru Kocába?
Hele... já nejsem absolutně žádnej rasista. Pro mě je žlutej jako černej. A černej jako BÍLEJ. Je mi úplně jedno z jaké je kdo kultury, země nebo jakého je kdo vyznání.
Za život jsem byl celkem 6x okradenej a 2x napadenej. Vždycky se jednalo o cigoše. S jedním jsem se i soudil a ta svině mě měla ještě tu drzost obvinit z toho, že jsem hajloval a pokřikoval na něj rasistecká hesla, což mu dosvědčilo 6 jeho kamarádů.
A jestli mají ostatní podobné zkušenosti.... asi jim nemůžeš mít za zlé, že takhle mluví. Cikáni si to dělají samotní... a Ti dobří mezi nimi to prostě už nezachrání. Neříkám, že mezi nimi nejsou dobří lidé, sám jich znám spoustu. Ale na zachránění všeobecného podvědomí jejich počet očividně nestačí.
Sorry za OT a už se k tomu dál nevyjadřuju... jestli někdo má pochyby o mejch slovech, ať se jde zeptat k jakéhokoliv státního zástupce v ČR (mimo záznam), jaké jsou neoficiální statistiky kriminality téhle skupiny lidí a jeho zkušenosti s nima. Nebo ať se jde zeptat do nějakého města s větším počtem takových lidí (jako je třeba Varnsdorf) na sociálku těch úřednic tam (dělá tam třeba mamča přítelkyně). Myslim, že spousta těch příběhů by se klidně dala zfilmovat.
Vlastně nedala... pardon, byl by to "rasismus". Přijde mi, že slovo "rasismus" se užívá v tomhle případě dost nevhodně. Protože většina čechů (alespoň všichni co znám já) rasisti nejsou.
miky ...nejak tak...
Ja zas lezel v nemocnici s typkem co mel oblicej rozkopany takrka na kasi... hadejte od koho...
Sedel s pritelkyni v hospode, chtel vstat a zajit si na zachod a k sobe prisel az za 14 dnu ve spitale... Tech romu bylo jen sest a tak ho pro jistotu napadli zezadu...
Nos mu museli vymodelovat a celist "vytahnout z krku".
Slovo rasismus v cechach romum vybudovalo bezuhonnost a oni ani vterinu nevahaji toho zneuzivat. Myslim, ze uz je to takrka zvyk a samozrejmost do takove miry ze si snad ani neuvedomuji ze by to mohlo byt jinak...
Ja zas lezel v nemocnici s typkem co mel oblicej rozkopany takrka na kasi... hadejte od koho...
Sedel s pritelkyni v hospode, chtel vstat a zajit si na zachod a k sobe prisel az za 14 dnu ve spitale... Tech romu bylo jen sest a tak ho pro jistotu napadli zezadu...
Nos mu museli vymodelovat a celist "vytahnout z krku".
Slovo rasismus v cechach romum vybudovalo bezuhonnost a oni ani vterinu nevahaji toho zneuzivat. Myslim, ze uz je to takrka zvyk a samozrejmost do takove miry ze si snad ani neuvedomuji ze by to mohlo byt jinak...
Pentax K20D,
Pentax SMC DA* 50-135/ F2,8ED [IF] SDM
Pentax SMC DA* 50-135/ F2,8ED [IF] SDM
No koukam rozjela se tu pekna debata , ale s tim mym fotakem to moc spolecneho nema
Jinak samozrejme se stavim za nazor ze svou povest si vybudovali sami a tech par slusnych kteri se poctive zivi a zijou sporadanej zivot uz jim povest nezachrani.
Dyt uz ani v ty kanade je nechteji, proto sem to napsal do ty story,pac kamarad bydli pobliz kanadskejch hranic a tak bych se nedivil kdyby tam zavitaly na navstevu...
Ty jo jinak ted sem koukal co vsechno umi ta K7 a nak se mi zacina libit, ale preci jenom 6tisic je 6tisic:(
Jinak samozrejme se stavim za nazor ze svou povest si vybudovali sami a tech par slusnych kteri se poctive zivi a zijou sporadanej zivot uz jim povest nezachrani.
Dyt uz ani v ty kanade je nechteji, proto sem to napsal do ty story,pac kamarad bydli pobliz kanadskejch hranic a tak bych se nedivil kdyby tam zavitaly na navstevu...
Ty jo jinak ted sem koukal co vsechno umi ta K7 a nak se mi zacina libit, ale preci jenom 6tisic je 6tisic:(