cunesk8 píše:Markusss píše: Takze asi nakej cikan z cech co zrovna projizdel kolem si privlastnil moji K20...
za takove rasisticke kecy bych ti nedal ani ty love z5.
ale... ale...

.
Že by jsme tu měli na fóru Kocába?
Hele... já nejsem absolutně žádnej rasista. Pro mě je žlutej jako černej. A černej jako BÍLEJ. Je mi úplně jedno z jaké je kdo kultury, země nebo jakého je kdo vyznání.
Za život jsem byl celkem 6x okradenej a 2x napadenej. Vždycky se jednalo o cigoše. S jedním jsem se i soudil a ta svině mě měla ještě tu drzost obvinit z toho, že jsem hajloval a pokřikoval na něj rasistecká hesla, což mu dosvědčilo 6 jeho kamarádů.
A jestli mají ostatní podobné zkušenosti.... asi jim nemůžeš mít za zlé, že takhle mluví. Cikáni si to dělají samotní... a Ti dobří mezi nimi to prostě už nezachrání. Neříkám, že mezi nimi nejsou dobří lidé, sám jich znám spoustu. Ale na zachránění všeobecného podvědomí jejich počet očividně nestačí.
Sorry za OT a už se k tomu dál nevyjadřuju... jestli někdo má pochyby o mejch slovech, ať se jde zeptat k jakéhokoliv státního zástupce v ČR (mimo záznam), jaké jsou neoficiální statistiky kriminality téhle skupiny lidí a jeho zkušenosti s nima. Nebo ať se jde zeptat do nějakého města s větším počtem takových lidí (jako je třeba Varnsdorf) na sociálku těch úřednic tam (dělá tam třeba mamča přítelkyně). Myslim, že spousta těch příběhů by se klidně dala zfilmovat.
Vlastně nedala... pardon, byl by to "rasismus". Přijde mi, že slovo "rasismus" se užívá v tomhle případě dost nevhodně. Protože většina čechů (alespoň všichni co znám já) rasisti nejsou.