Přímé focení do PC
Moderátor: Moderátoři
Přímé focení do PC
Ahoj, měl bych, prosím, dotaz. Netušíte někdo, jestli některý z Pentaxů umožňuje přímé focení do počítače ?
Představuji si, že by mělo jít o propojení foťáku a PC kabelem a ukládání nafocených fotek do složky v počítači.
Díky za odpovědi.
Představuji si, že by mělo jít o propojení foťáku a PC kabelem a ukládání nafocených fotek do složky v počítači.
Díky za odpovědi.
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pentax Remote Assistant
Tož mělo by to býti toto: http://www.pentax.jp/english/support/di ... d_win.html Jak to ale fachčí nevím, osobní zkušenosti s tímto SW nemaje.
K10D, DA 18-55, DA 50-200, Velbon Sherpa 600
-
- V.I.P člen
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
...hehe.. ted jsi me dostal... ja ti, ze nemam uz PX a K20D zatim stale ceka ve skladu, tak si mohu uz jen matne vzpominat... ale neco mi rika, ze na tom ovladaci SW byla i funkce na ovladani zoomu... no, mas pravdu, vypada to divne, ale treba PX myslel na majitele PowerZoomovych skel.. 
...ted fuckt nevim...

...ted fuckt nevim...

Pentax
...a jak nad tím víc a víc přemýšlím, tak si říkám, že jsem napsal asi pěknou blbost...
PowerZoom skla se dělali jen pro analogy.. což je sice hezký, ale ty šli asi dost těžko napíchnout na komp... kurňa, tak jak to tam bylo..??
jj, už se na mě prověvuje stařecká demence spolu s absencí foťáku doma... aůůůůů...
PowerZoom skla se dělali jen pro analogy.. což je sice hezký, ale ty šli asi dost těžko napíchnout na komp... kurňa, tak jak to tam bylo..??
jj, už se na mě prověvuje stařecká demence spolu s absencí foťáku doma... aůůůůů...

Pentax
-
- Nový uživatel
-
- Pokročilý uživatel
Tento programcek som skusal uz davnejsie, ak si dobre pamatam tak ostrenie z kompu ovladat ide (aj vyber ostriacich bodov) ale zoom nie.fjo píše:Slouží k tomu program, co máš na CD v krabici od těla.. K10D to umí a K20D nemá důvod, proč by to neměla umět.. foťák pak můžeš ovládat přímo z kompu.. ostření i zoom, a nastavení taky řídíš z kompu...
K20D, DA 16-45/4, DA 15/4 Lim., DA 40/2.8 Lim., Tamron 90/2.8, Tamron 70-200/2.8