stealth píše:Mas pravdu...podme sa bavit o novych Pentaxoch...Tesim sa na ne..Z pohladu predajcu fototchniky..Pentax je srdcova zalezitost...
...tak ted uz rozumim tomu arzenalu ve Tvem vyctu techniky vcetne MZ-S.. po nem jsem taky pokukoval, ale nakonec jsem si rekl, ze pokud si poridim nekdy analog pro foceni libustek, tak to bude stredoformat... a asi to bude PX 645 nebo PX 67- i kdyz jsem koketoval i s jinymi znackami... Mamiya treba... ale ted se da stredoformatovy system PX sehnat vcetne skel za zajimave ceny...
...a jeste ke K20D... vim, ze je hodne takovych, co rikaji, ze vyssi pocet pixelu je skoro k nicemu, ale nekdy se to proste tak stane, ze je potreba vyraznejsi vyrez a to pak uz jde o kazdy pixel... ale taky me opravdu hodne zajima, jak se Pentax popere s "vlastnim" vyvojem CMOS snimace... zda se bude stale drzet sveho stredu mezi jemnosti až měkkostí a barevnosti CMOC Canonu a presnosti, ale studenosti CCD Sony... a take, zda bude vylepseni i v procesorech pro zpracovani dat ze snimace.. teoreticky ano, kdyz bude RAW 14-ti bitovy...
...jak jsem sem daval ten prispevek od Karbusickeho, mame se na co tesit... tak doufam, ze to bude bomba... a uz se tesim, jak se budu bavit nad komentari priznivcu jinych taboru

...urcite jim K20D bude lezet v zaludku...