Příspěvek
od Juraj Dlábik » 13 lis 2009, 22:36
Ahoj, mal som rovnaký problém. Toto som napísal keď som ho posielal 2x do servisu /nemusím vymýšľať znovu/: Koncom tohto roku skončí dvojročná záruka PENTAX K10D a závada, ktorú reklamujem sa vyskytuje od zakúpenia fotoaparátu /čo som dokumentoval zábermi pri minulej reklamácii/. Po vrátení zo servisu, sa nič nezmenilo závada sa opakovane vyskytla /chybné zábery opäť na karte/.
Popis: náhodne exponuje záber, ktorý je zelený.
Nepodarilo sa mi zistiť nijakú závyslosť a logiku, iba že sa porucha častejšie vyskytuje keď je sneh v zime /resp. na ľadovci/ ako v lete. Pokiaľ ide o frekvenciu, niekedy ich je niekoľko za sebov, niekedy sú medzi nimi odstupy. Sú dni, keď sa závada nevyskytne vôbec. V každom prípade je to stav, kedy sa na fotoaparát nedá spoľahnúť a to považujem za vážnu závadu kvôli ktorej som prišiel o mnoho záberov.
Práve dnes po mesiaci mi prišla odpoveď že mi vrátia peniaze. Neviem, či pre to, že K10D sa už nevyrába, alebo je to bežný postup? Pri prvej reklamácii sa mi ani po 2 urgenciách nepodarilo získať relevantnú odpoveď na otázku, aká bola závada? Len niečo v zmysle že bol otestovaný a je v poriadku. Takže ti nepomôžem. Určite moja K10D nedostala tak zabrať ako píšeš ty o svojej, aj keď na horách strávila väčšinu svojho fotografického života. Nakoniec /až na stratené zábery/ som s výsledkom spokojný a sem na fórum som /po dlhšom čase/ prišiel lebo ma čaká rozhodnutie, či K20D, alebo K7. Ale to je už o inom.