Aktualizace FW

Funkce, ovládání, firmware, software

Moderátor: Moderátoři

aes
Významný člen
Významný člen

Re: ?

Příspěvek od aes » 23 dub 2010, 09:31

Tamron 28-75 se dělá i pro Sony/C/N
Sigma 10-20 taktéž
PX 55-300 není nijak unikátní objetiv
stejně tak alternativa k 18-55 je dostupná u všech výrobců
Takže jediné co tě může držet u Pentaxu je tělo...

Já osobně jsem rád že konečně vyšel nový FW na K200d a stabilita zápisu na SD mi příde jako podstatná věc --> méně starostí s výběrem zrovna té spávné karty...
Telo ma prave nedrzi, ale ani nesuri. Otravne mi prijde predavanie a kupovanie:)
No ale vyber pamatovky je len drobnost oproti tomu, aby si vyberal ten spravny objektiv za stovky EUR,ci pracuje spravne s telom.To je ovela vacsia brzda nez nejaka pamatovka. A ked ti hranie sa s Debug menu rozhodi ostenie pre vsetky objektivy takym sposobm, ze nemozes pouzivat manualne skla kvoli tomu, ze to co vidis v hladaciku ostre nebude ostre na fotke, mi prijde ako dost velka neschopnost PX vyvojarov.Tak preto mi tieto ich kvazi vylepsenia prijdu ako mrhanie casom.
K10D + 18-55/3.5-5.6, Sigma 10-20/4-5.6, Tamron 28-75/F2.8, PX 55-300 4-5.6
http://picasaweb.google.sk/aesace ,
http://albums.photoonweb.com/aes/

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

bigfoot
V.I.P člen
V.I.P člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigfoot » 23 dub 2010, 11:55

aes píše: neviem co alebo kto ti brani vsetko predat a ist k dokonalym :-)
kup odo mna objektivy za povodnu cenu a telo ti dam zdarma... potom pohodlne prejdem na inu znacku ;)

elho_cid >> nerob z pentaxu dokonalu znacku, tou urcite nieje. Prave opravit problem s pamatovkou v dobe ked kazdy kto ma K10 ma aj karty ktore mu v nej idu bez problemu je volovina, ved ak mal problem, kupil si K20, K7... Hlavny problem je, ze ani jeden nastupca K10 nieje az tak presvedcivy aby som stary fotak vymenil za novy.
...K10+K5...
a rozne serepeticky

elho_cid
Admin
Admin

Příspěvek od elho_cid » 23 dub 2010, 12:32

bigfoot- já taky ještě používám K10D. Ne že by nástupci nebyli přesvědčiví, ale kde má K10D nedostaky tam ne vždy přinesli zlepšení a občasným používáním Canonu si ty nedostatky kompenzuju líp.
Ale faktem zůstává, že kdybych měl o K10D přijít, tak se prostě seberu a jdu koupit K-7.

ady
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ady » 23 dub 2010, 12:41

bigfoot píše:
aes píše: neviem co alebo kto ti brani vsetko predat a ist k dokonalym :-)
kup odo mna objektivy za povodnu cenu a telo ti dam zdarma... potom pohodlne prejdem na inu znacku ;)

elho_cid >> nerob z pentaxu dokonalu znacku, tou urcite nieje. Prave opravit problem s pamatovkou v dobe ked kazdy kto ma K10 ma aj karty ktore mu v nej idu bez problemu je volovina, ved ak mal problem, kupil si K20, K7... Hlavny problem je, ze ani jeden nastupca K10 nieje az tak presvedcivy aby som stary fotak vymenil za novy.
ma presvedcilo vymenit K10D za K20D : nizky sum na vyssich iso, korekcia BF/FF ( co ak by nahodou) a teraz ked je K7 za taku cenu tak vymenim ,resp. prikupim ku K20 , K7 kvoli AF (hlavne kvoli senzoru ktory snima okolite svetlo), 100% pokrytie hladacika, 5 fps a rychlejsi AF

pentax nieje dokonaly ale ani jedna DSLR nieje dokonala ... ludia v mojom okoli mi zavidia bezproblemovu funkcnost Sigma objektivov, o takom niesom mozu snivat, co by nikonaci dali za mirror lock up spojeny s 2s samospustou, napr :-) ja im zasa zavidim FF ... :-)

Miho
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Miho » 23 dub 2010, 13:11

Chronicki stazovatelia sa vyskytuju aj u inych znaciek, je to normalne.
Novy FW pre K10 pre mna prinos je. Znova mozem pouzivat SDHC,ktore
som vyselektoval ako nevhodne.
Aky velky prinos je K7 voci K10 tu nemienim rozpisovat.
Pre mna su najvacsim prinosom dve tela. Pouzivam obe a vzdy ked vezmem
do ruk K10 mam pocit ze som sa vratil do minuleho storocia :lol: .
Rozdiel je obrovsky a kto ho nevidi asi nema K7.
RICOH GR + GW-3 (18,3 /2,8 , 13,7/2,8)

Odpovědět

Zpět na „Pentax K10D, K20D“