Můžete poradit? Děkuji.

Funkce, ovládání, firmware, software

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Miroslav

Můžete poradit? Děkuji.

Příspěvek od Miroslav » 06 zář 2007, 23:26

Zdravím majitelé K10d. Začínám s digi zrcadlovkou a do kapsy mám teď hluboko.Prosím o vaše zkušenosti.Jaký cenově výhodnější AC adapter místo D-AC50E a Li-Ion baterii D-L150 /záložní/ můžete doporučit?
Je možné využít úhlový hledáček z Prakticy na K10d? Nedojde k poškození sáněk na hledáčku?
Po odinstalaci programu S-SW 55 nemůžu opět nainstalovat./Win.XP/ PC hlásí, že je nainstalován...Děkuji za radu.

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

elho_cid
Admin
Admin

Příspěvek od elho_cid » 07 zář 2007, 00:04

Vím, že funguje baterie z Minolty A1, to jsem zkoušel. Zbytek nevím.

Bogo
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

re K10D

Příspěvek od Bogo » 07 zář 2007, 07:39

Používám úhlový hledáček NDR, myslím, že je z Pentaconu, má skla uvnitř a je super. Úpravu jsem udělal jednoduše, protože jsem si koupil zvětšovací očnici (mimochodem mohu vřele doporučit), tak jsem z té původní sáňky přidělal na základní desku (odstranil jsem původní sáňky) úhlového hledáčku. Jednoduché, pokud to nezvládneš, udělají ti to v nějaké opravně foto za hubičku. Co se týče nové instalace sw, většinou to nejde proto, že zůstalo něco v registrech. Zazálohuj si registry!!! a potom spusť regedit, dej vyhledat v registrech jméno softu a vymaž odkazy, které to najde. Je to pro zkušeného!!!! Pozor, pod stejným názvem se může skrývat i více programů od jednoho výrobce. Výborné je používat nějaký TOTAL UNINSTAL prográmek, který skenuje počítač před instalací softu a po jeho instalaci a zapíše si změny. Potom odinstalace je skutečně taková, že vyčistí vše a není problém s novou instalací. Tyhle problémy jsou většinou u trial programů. Na www. slunečnice.cz lze něco najít. Howg
Bogo

Miroslav

Příspěvek od Miroslav » 07 zář 2007, 10:20

Bogo a Elho, díky za rady. Hned se na to podívám.:-)

Odpovědět

Zpět na „Pentax K10D, K20D“