Zdravím,
řeším už delší dobu koupi teleobjektivu a vychází mi to na tenhle Tamron. Použití by mělo být na portrét a i na focení sportu jako cyklistika, triatlon, takže i běh. Ostření asi moc rychlé nebude ale Sigma 70-200 moc rychlá taky není a ostrostí je na tom daleko hůř. Fotí s ním někdo z vás sport? Jak je na tom objektiv? Děkuji za info.
TAMRON SP AF 70-200mm F/2. 8 Di LD (IF) Macro
Moderátor: Moderátoři
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: TAMRON SP AF 70-200mm F/2. 8 Di LD (IF) Macro
na portrety su ovela lepsie skla, napr DA55, FA77, z lacnejsich je super Samyang 85 f/1.4
Ze by bol ostrejsi ako sigma, to sa mi nevidi (mam sigmu). Sigma ostri rychlejsie (HSM 2 verzia)
Na cyklistiku a beh je to podla mna prilis dlhe sklo. Pekne cyklo zabery mal Bena a tie boli fotene urcite podstatne kratsim sklom. Fotieval som so sigmou futbal, dobry je aj v hale, kde sa nedostanes blyzko ku sportovcom. Nemal som ziadny problem.
Ze by bol ostrejsi ako sigma, to sa mi nevidi (mam sigmu). Sigma ostri rychlejsie (HSM 2 verzia)
Na cyklistiku a beh je to podla mna prilis dlhe sklo. Pekne cyklo zabery mal Bena a tie boli fotene urcite podstatne kratsim sklom. Fotieval som so sigmou futbal, dobry je aj v hale, kde sa nedostanes blyzko ku sportovcom. Nemal som ziadny problem.
...K10+K5...
a rozne serepeticky
a rozne serepeticky
Sigma 70-200 jsou minimálně dvě verze. 70-200 HSM je pomalá a 70-200 HSM II je velmi rychlá.
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Hlavne je to ťažke. Nosim to do haly, čo mi dcerka jazdi na koni. Je to otravne.noody píše:Zdravím,
řeším už delší dobu koupi teleobjektivu a vychází mi to na tenhle Tamron. Použití by mělo být na portrét a i na focení sportu jako cyklistika, triatlon, takže i běh. Ostření asi moc rychlé nebude ale Sigma 70-200 moc rychlá taky není a ostrostí je na tom daleko hůř. Fotí s ním někdo z vás sport? Jak je na tom objektiv? Děkuji za info.
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Hlavne na PX sa robi len ta HSM IIelho_cid píše:Sigma 70-200 jsou minimálně dvě verze. 70-200 HSM je pomalá a 70-200 HSM II je velmi rychlá.

duves >> ja to nosim aj na hory

...K10+K5...
a rozne serepeticky
a rozne serepeticky
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
robila sa aj bez HSM oznacenie mala 70-200 f2,8 EX APO, jednu som svojho casu na pentaxe mal, ostrenie este rychlejsie ako HSM verzia ktoru mal znamy, o SDM radsej ani nehovorim
Lepsie spracovanie ako HSM a pokial som nepotreboval HO tak som stale s nou bol na f2,8 ,tato spolu so sigmou 50 f1,4 boli moje najlepsie objektivy na pentaxe ....zlate to casy