Pentax A 135/2.8
Moderátor: Moderátoři
Pentax A 135/2.8
prosím, máte někdo zkušenosti psím? chtěl bych na portréty a foto sportu. ještě otázka. potřeboval bych občas využít funkci, kdy se fotka sama vyfotí v momentě, kdy se hýbající objekt dostane do roviny zaostření. v návodu píšou, že k tomu musím mít objektiv přepnutý na manuál. já mám jen objektivy FA a DA, čili mi to nejde. bude mi tahle funkce fungovat s tímto objektivem A?? diky moc, v
vladCZ76
jste mě trochu znejistili, ale díval jsem se ještě jednou a i to zkoušel a myslím, že záchytné ostření funguje se všemi objektivy tedy rozhodně nefunguje, jsem to zkoušel s několika a prostě to nejde - vždy když namáčknu, tak to logicky doostří, nikoli funguje jako zíáchytné, ale s těmi nanuály to asi tedy půjde, snad
vladCZ76
-
- Významný člen
všetko čo potrebudš veideť je asi tu : modules.php?name=Forums&file=viewtopic& ... ght=alobal
inak dá sa to rôznimi spôsobmi robiť s každým objektívom,
inak dá sa to rôznimi spôsobmi robiť s každým objektívom,
od 8/2007 K10D + 18-55 -1:3,5-5,6; predtým practica L2 a ručný exp.. K10D tomu hovorím rýchlosť oproti ručnej práci , fotím málo ale s radosťou. už aj 40/2,8 limited
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
S Ackovymi objektivy by nemelo byt zachytne ostreni zadny problem obecne. Ale tomu vyberu objektivu take moc nerozumim, na portrety to je s cropem uz docela dost dlouhe sklo a fotit sport bez autofokusu, to je docela k posr... o nervy ;]. To zachytne ostreni ber spise jako nouzovku, nez praktickou zalezitost ..
PX K20D, UW kanón G10 / Oly C5050, PX Z-20, DA17-70/4, A50/1.4, FA50/1.7, DA18-55, FA28-80, Tamron 70-300, Metz48 + dalsi levna a manualni skla, kompakty & bizuterie