Sigma APO 135-400mm F4.5-5.6 DG
Moderátor: Moderátoři
-
- Nový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Sigma APO 135-400mm F4.5-5.6 DG
Zdravím, ponúkli mi toto sklo
mám zatiaľ seťák 18-55mm a preto som sa obzerala po niečom dlhšom
chcem vedieť váš názor, či ho mám vziať alebo nie
fotografovať budem zvieratá vo voľnej prírode a čo príde
chcem určite niečo dlhšie a toto ma celkom zaujalo
nechám si poradiť
dik
mám zatiaľ seťák 18-55mm a preto som sa obzerala po niečom dlhšom
chcem vedieť váš názor, či ho mám vziať alebo nie
fotografovať budem zvieratá vo voľnej prírode a čo príde
chcem určite niečo dlhšie a toto ma celkom zaujalo
nechám si poradiť
dik
Pentax K100D Super
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj. Zalezi za kolik a pripadne kolik jsi ty sama ochotna do dlouheho skla investovat. A v neposledni rade jake mas ty sama naroky na obr. kvalitu. Vygoogluj si nejake testy ci refer. fotografie.
I N S T R U K T O R
Motto:
,,Mám jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším." Mark Twain
http://petr.ipernity.com
Motto:
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Sklo uz je to dostatecne dlouhe (prepocet 200-600mm) neni to uz lowend ale jeste ne top. Neco mezi. Spis niz. Je sice mene skladny, ale to 600 byvaji (kdyz nepocitam reflex lens) Jak rikam tady zalezi na cene (stavu) pozadavcich. Ale jestlize mas zakladak od P. 18-55 a dostacuje ti kvalitou ostrosti fotek tak myslim nebudes sklamana. vyskousej si ho, jak se ti ovlada jak je rychly, tezky, .. a uvidis.
I N S T R U K T O R
Motto:
Motto:
-
- Nový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
cena je tam 270 euro, to som ochotná dať, skladnosť mi až tak nevadí, s tým som počítala, hlavne aby tam bola dobrá svetelnosť a konečná kvalita fotiekInstruktor píše:Sklo uz je to dostatecne dlouhe (prepocet 200-600mm) neni to uz lowend ale jeste ne top. Neco mezi. Spis niz. Je sice mene skladny, ale to 600 byvaji (kdyz nepocitam reflex lens) Jak rikam tady zalezi na cene (stavu) pozadavcich. Ale jestlize mas zakladak od P. 18-55 a dostacuje ti kvalitou ostrosti fotek tak myslim nebudes sklamana. vyskousej si ho, jak se ti ovlada jak je rychly, tezky, .. a uvidis.
Ďakujem za názor
Pentax K100D Super
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Za 270€ bych do nej asi sel. svetelnost je na ten rozsah dobra, a za ty penize a v teto kategorii ani lepsi svetelnost nesezenes. Jestli je v dobrem stavu tak mi ho privez Urcite se vsak porozhledni po monopodu! V tomto rozsahu nezbytnost a navic je k tomu i vybaven patici pro stativ. to se to pak fotii. A jak to pekne vypada a jak to uleví zádům a ramenům! Kazdej se za tebou otoci jako za nevetsim fotoprofikem
I N S T R U K T O R
Motto:
Motto:
-
- Nový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
super.. fotky budú nakoniec nič moc.. ale pri fotení to bude dobre vyzerať ... páči sa mi taký prístup .... až na to, že sa nám cena dvihla na 300 euro.. tak už neviem.. neviem...Instruktor píše:Za 270€ bych do nej asi sel. svetelnost je na ten rozsah dobra, a za ty penize a v teto kategorii ani lepsi svetelnost nesezenes. Jestli je v dobrem stavu tak mi ho privez Urcite se vsak porozhledni po monopodu! V tomto rozsahu nezbytnost a navic je k tomu i vybaven patici pro stativ. to se to pak fotii. A jak to pekne vypada a jak to uleví zádům a ramenům! Kazdej se za tebou otoci jako za nevetsim fotoprofikem
Pentax K100D Super
Tak to gratuluji, ať ti dobře slouží A jaké z ní máš pocity? Jsou pravdou ty recenze a ohlasy na ní?Saimon píše:áno je to "tá" SigmaHanz85 píše:Ahoj,
nejedná se náhodou o "tu" Sigmu z Paladixu? Pokud ano,tak ten dotyčný prodávající asi neví co chce. Ptal jsem se ho jak to s ní je a během 1.dne změnil 3x cenu. Takže pocity velice nemilé
už ju mám doma.. a teším sa z nej
Dobré světlo
Digitál je pro mě řešením,jen když dojde film...
-
- Nový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
ja mám pocit veľmi dobrý... chvíľu potrvá kým si zvyknem.. predsa len je to ine kafe... aj tá váha robí svoje a tak celkovo sa s ňou musím zžiť..Hanz85 píše:Tak to gratuluji, ať ti dobře slouží A jaké z ní máš pocity? Jsou pravdou ty recenze a ohlasy na ní?Saimon píše:áno je to "tá" SigmaHanz85 píše:Ahoj,
nejedná se náhodou o "tu" Sigmu z Paladixu? Pokud ano,tak ten dotyčný prodávající asi neví co chce. Ptal jsem se ho jak to s ní je a během 1.dne změnil 3x cenu. Takže pocity velice nemilé
už ju mám doma.. a teším sa z nej
Dobré světlo
inak som ešte nerobila veľa záberov, nemala som čas sa tomu povenovať, ale cez víkend dostane zabrať
potom opíšem pocity, prípadne hodím foto
Pentax K100D Super
A není lepší ríct cenu rovnou,hned na začátku? Než pak několikrát měnit již dané? Ale ostatně věc každého,že. Mě to jen prostě zarazilo. Když se něco dohodne,má to tak zůstat,a né to na x-krát měnit.[/quote]
Tak ja to obratim. Pokial by som siel s cenou dole, vzhladom na nezaujem, bolo by to v poriadku? Vtedy by nevadilo, ze menim cenu x-krat? Ktora cena (na uvod), by bola teda ta spravna? Ponuka-Dopyt. To su slova, z ktorych treba vychadzat. Ak je dopyt, a to pomerne velky, tak rastie aj cena. Ak dopyt nie je, cena ide nadol. Je to prirodzena zakonitost biznisu, ktory plati na celom svete. Vazeni, zamyslite sa nad tym a neodsudzujte. Vžite sa do situacie predavajuceho. Kazdy z Vas by urobil to iste. To len teraz mate plne usta o (ne)moralnosti. Neseriozne by bolo, keby som kazdemu; kto mi napisal e-mail a s kym som sa predbezne dohodol; neodpovedal a neinformoval ho o danej veci. Pekny den.
Tak ja to obratim. Pokial by som siel s cenou dole, vzhladom na nezaujem, bolo by to v poriadku? Vtedy by nevadilo, ze menim cenu x-krat? Ktora cena (na uvod), by bola teda ta spravna? Ponuka-Dopyt. To su slova, z ktorych treba vychadzat. Ak je dopyt, a to pomerne velky, tak rastie aj cena. Ak dopyt nie je, cena ide nadol. Je to prirodzena zakonitost biznisu, ktory plati na celom svete. Vazeni, zamyslite sa nad tym a neodsudzujte. Vžite sa do situacie predavajuceho. Kazdy z Vas by urobil to iste. To len teraz mate plne usta o (ne)moralnosti. Neseriozne by bolo, keby som kazdemu; kto mi napisal e-mail a s kym som sa predbezne dohodol; neodpovedal a neinformoval ho o danej veci. Pekny den.