Příspěvek
od strecha » 02 pro 2009, 19:12
miky_lbc píše:strecha píše:miky_lbc píše:oumik85: to by jsi docela čučel... tohle byla pobočka v Drážďanech.
A Sigmy 70 - 200 v tu chvíli měli více než 30 ks pro K bajonet (když jsem jí tam ale kupoval po 3/4 roce, už jen aktuálně 6). Se ještě prodejce smál, že jestli chci zase za 500 přijet zkoušet Sigmu, tak ať si vezmu svačinu
).
A stejného Tamrona pro Canon měli asi 10x, pro Nikon 5x... prej si ho nejvíc kupují lidi k Pentaxu.
A kde presne je ta pobocka v Drazdanech? Jedna se primo o pentax obchod nebo je to nejaky obchod s fototechnikou...
Mam to z domova blize do Drazdan nez do Prahy, takze jestli jsou tam ceny podobne UK-cenam, tak by to bylo docela super...
Jinak doufam ze se tam lze dorozumnet i jinak nez nemecky...uz je to radu let co jsem ji naposledy pouzival...ostuda kdyz bydlim v sudetech
kecám... v Drážďanech jsem kupoval svojí Sigmu 14 mm, tohle je v Žitavě.
A myslim megafoto.cz... můžeš si tam dofrčet, zaplatit v Kč a mluví i česky.
Tam jsem kupoval nedavno blesk metz 58 jeste za normalni cenu pred zdrazeni...jeden z poslednich obchodu kde ho meli za osm tisic...
Jinak to uz je trochu z ruky,ale jestli je tam takovy vyber, tak se to urcite vyplati...kdyz budu vybirat drahe sklo, tak myslim ze ta cesta za to stoji...
K10D + grip; smc DA 18-55mm; smc F 50/1,7; smc DA 18-250 mm; Sigma 24-135 mm F2.8-4.5 IF;smc FA 100 mm f/3.5 Macro; Samyang 8mm f/3,5 IF; velbon sherpa 750N; metz 58