no hlavně, že to nějak funguje...

Moderátor: Moderátoři
Jednoduše do kořenového adresáře SD karty se nakopíruje soubor .bin a karda se dá do aparátu, nebo pokud kopíruješ kabelem, aparát vypneš.aerofoto píše:... Moze mi pls niekto popisat ako vlastne preinstalujem ten firmware? Na webe som nieco nasiel, ale po anglicky neviem, a tej hatlanine google prekladaca tazko rozumiet,zvlast ked je v texte tolko odbornych slov (:
Takto isto som to skúšal a už som to písal na 10 strane že mi to vypísalo UPDATE FILE IS OLD. CANNOT UPDATE. Neviem či si Tomáš všimol že aerofoto chcel ísť z FW novšieho na starší FW. Ak si to Tomáš nejakým spôsobom urobil tak napíš ako lebo aj ja som chcel tiež vyskúšať z novšieho FW na starší FW.Tomáš píše:Jednoduše do kořenového adresáře SD karty se nakopíruje soubor .bin a karda se dá do aparátu, nebo pokud kopíruješ kabelem, aparát vypneš.aerofoto píše:... Moze mi pls niekto popisat ako vlastne preinstalujem ten firmware? Na webe som nieco nasiel, ale po anglicky neviem, a tej hatlanine google prekladaca tazko rozumiet,zvlast ked je v texte tolko odbornych slov (:
Aparát zapneš se současným stisknutím trlačítka MENU.
Objeví se hláška a ty zvolíš YES. Pak čekáš dokud se nezobrazí "COMPLETE". A je to.
Posledním krokrm jr vymazání firmware (soubor .bin) z karty.
A fotíš s novým firmware.
Nevšimnul. Update je možné oficiálně provést jen ze staršího na novější. Zpětný update možný není. Ja jsem instaloval fw 1.3 z důvodu použití SDM objektivu. Další update nechci, protože pro mě tam není nic nového.jolefoto píše:Takto isto som to skúšal a už som to písal na 10 strane že mi to vypísalo UPDATE FILE IS OLD. CANNOT UPDATE. Neviem či si Tomáš všimol že aerofoto chcel ísť z FW novšieho na starší FW. Ak si to Tomáš nejakým spôsobom urobil tak napíš ako lebo aj ja som chcel tiež vyskúšať z novšieho FW na starší FW.
a tu korekciu +130 potrebujes na 50-135 alebo tu Sigmu?aerofoto píše:cybersammy- chalan co mi to telo predaval (nieje tu ? (: ) vravel ze je preverene exaprom a ide o podareny kus. Mozno to mal vyladene na jedno sklo, mal na tom 50-135. Aj ja mam toto sklo,a viem si to nan vyladit,ale potom mam rozhodenu sigmu 24-79mimochodom, predcasom som pisal do exapra,pytal som sa aj na to ci sa to da ladit aj nejak doma,alebo im to mam poslat. doteraz mi neodpovedali