Sigma 70 - 200 2,8 APO DG HSM
Moderátor: Moderátoři
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
jasne nadcenie pretrvava a dlho urcite bude.. nenasiel som jedinu vec co by mi vadila...
jj kupil som na megafoto.cz, objednany som ho mal davno pradavno
tento vikend idem do slovenskeho raja, tak ho hadam na rebrikoch neroztlciem... tesim tesim
pre majitelov K20>> zajtra mi kamos donesie K20, vraj mu blbne zaostrovanie, tak to vyskusame ak nezabudnem, podam spravu
oh jedina malickost... predava sa BEZ slnecnej clony!!! ale ma fajnu brasnu
EDIT:
to BEZ slnecnej clony NELATI !!!
pravdaze tam bola s tou peknou povrchovou upravou len ja somar som si ju v tom zapale nevsimol v brasne
spravil som 4 foto nech mate aspon predstavu... jpeg ala K10, bez stativu, snad prepacite
www.bigfoot.chytrak.cz/sigma.zip
jj kupil som na megafoto.cz, objednany som ho mal davno pradavno
tento vikend idem do slovenskeho raja, tak ho hadam na rebrikoch neroztlciem... tesim tesim
pre majitelov K20>> zajtra mi kamos donesie K20, vraj mu blbne zaostrovanie, tak to vyskusame ak nezabudnem, podam spravu
oh jedina malickost... predava sa BEZ slnecnej clony!!! ale ma fajnu brasnu
EDIT:
to BEZ slnecnej clony NELATI !!!
pravdaze tam bola s tou peknou povrchovou upravou len ja somar som si ju v tom zapale nevsimol v brasne
spravil som 4 foto nech mate aspon predstavu... jpeg ala K10, bez stativu, snad prepacite
www.bigfoot.chytrak.cz/sigma.zip
Naposledy upravil(a) bigfoot dne 09 zář 2008, 19:27, celkem upraveno 2 x.
...K10+K5...
a rozne serepeticky
a rozne serepeticky
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Takze s K20 spolupracuje uplne bez problemov, ine som ani necakal.
Marek25: bud rad ze ju mali skladom.. ja som ju mal objednanu od februara(unor) a len som cakal kedy to uz bude.
Ta vaha je prave bez stativu super! Vdaka nej udrzis dlhsie casy! Klepanie ruk sa viac prejavuje pri lahuckych objektivoch...
Jedina nevyhoda, ze fotak s nasadenou sigmou uz asi na krku nosit nebudem
Marek25: bud rad ze ju mali skladom.. ja som ju mal objednanu od februara(unor) a len som cakal kedy to uz bude.
Ta vaha je prave bez stativu super! Vdaka nej udrzis dlhsie casy! Klepanie ruk sa viac prejavuje pri lahuckych objektivoch...
...K10+K5...
a rozne serepeticky
a rozne serepeticky
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No je pravda, že jsem dneska udržel se zapnutou stabilizací 1/6s na 200mm Ale se setovým jsem udržel i celou 1s Jinak K100 se mi zdá na tento objektiv "málo", připadá mi, že jej nedokáže plně využít, respektive, nevidím tam o moc víc detailů, než se setovýmbigfoot píše:Takze s K20 spolupracuje uplne bez problemov, ine som ani necakal.
-
- Nový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes mně tato Sigma přišla z Megafoto taky. Doručení do druhého dne...
První dojem - hodně velký a těžký objektiv! To si ale nestěžuju. Holt pronese se to, no ...
O víkendu ho otestuju na Automotodromu a pak dám vědět. Zatím vypadá móc dobře.
První dojem - hodně velký a těžký objektiv! To si ale nestěžuju. Holt pronese se to, no ...
K 10,Sigma 17-70, DA 18-55, Sigma 70-200/2,8HSM, Sigma 28-80, Metz 48 AF-1, Sandisk Extreme III 2GB, Tamrac Velocity 8
a jedna recenze verze pro nikon vcetne par testovacich fotek
http://www.photozone.de/nikon--nikkor-a ... est-report
Sony A7R III
Zeiss Batis T* 18 f/2.8, FA 31mm F1.8 AL Lim., FE 55 f/1.8 ZA Sonnar T*, Zeiss Batis T* 135 f/2.8, a řada další techniky
Zeiss Batis T* 18 f/2.8, FA 31mm F1.8 AL Lim., FE 55 f/1.8 ZA Sonnar T*, Zeiss Batis T* 135 f/2.8, a řada další techniky
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Sigma dělá i objektiv 200-500mm f2,8, který váží 15,7kg - tomu už říkám náklad Cena skoro půl megaŠedivec píše:Dnes mně tato Sigma přišla z Megafoto taky. Doručení do druhého dne...
To je recenze na prvni verzi toho objektivu, ta nova pry je lepsi.cocik píše:a jedna recenze verze pro nikon vcetne par testovacich fotek
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Minulý týden jsem ji též dostal a v neděli jsem si sní pohrál. Super objektiv. Ostření je přesné a rychlé. Mohu porovnávat s Pentax 16-50/2.8, který má též HSM. Sigma je rychlejší a tišší. Kreslí nádherně ostře. Je tu jen jediná nevýhoda a tou je protisvětlo. Fotil jsem proti zapadajícímu sluníčku s tím, že slunce bylo mimo zorné pole, ale dopadalo na přední čočku a na fotce nebylo téměř nic. Celá přezářená. Pokud slunce nedopadalo na přední čočku nebo bylo trochu zastíněné, bako to OK. Stačil mírný závoj. Vadí jen to přímé večerní slunce.
K5, Px DA 15/4 Ltd. Px FA* 24/2, Px DA 35/2.8 Ltd., Px F 50/2.8 Macro, Px DA 70/2.4 Ltd., Px FA* 200/2.8