No ja jsem na to taky zvědavý. Asi ho nejdřív zkusím vzít do ZOO. Pak se uvidí.
Na šmírováni lidí nejsem dost zvrhlik a na focení zvířátek nemám dost trpělivosti. Ale třeba mi ten nový objektiv otevře nějaké nové okno a zase uvidím věci jinak, nově.
Ale samotný fakt, že pak budu moct vzít do brašny 3 objektivy a mít dohromady 50x zoom je zajímavý.
Sigma 50-500
Moderátor: Moderátoři
...ZOO fajn.. urcite bych zkusil taky nejake zajimave zabery (tim na nadhernou ZOO - Zlin)... ale docela bych ho zkusil i na courani (rozumej posilovani ) do mesta.. ne vyslovene na smirovani, ale problem v tom, ze kolikrat zacnou lidi neprirozene reagovat (a nemyslim hned to, ze Ti chteji dat na h.. usta) je u kratkych skel trochu na obtiz...
Pentax
-
- Pokročilý uživatel
Díky,elho_cid píše:o tom, neůže být pochyb, že sem dám nějaké ukázky. A to vykání sem nepatří.Rostislav.Linda píše:Tak až vysvitne slunko tak něco povinně nafotíte a dáte to sem jsem zvědavej jak ta 50-500 kreslí
já totiž předpokládám že je ti víc než mě (16) a jsem rád že mě bereš jako Pentaxák Pentaxáka.
Naposledy upravil(a) Rostislav.Linda dne 25 srp 2008, 17:44, celkem upraveno 1 x.
Ruce a pravé oko ...
Je těžký jako kráva, asi budu při focení posilovat. Světelnost nic moc, jsem na 5,6 ještě než dojedu k čárce označující 200mm. Aberace jsou ale pěkně ošetřené a výborně spolupracuje se stabilizátorem. Na 500mm ohnisko není problém použít 1/125. Delší čas jsem zatím nezkoušel.
Těším se, až ho vezmu do ZOO.
Těším se, až ho vezmu do ZOO.
to že to je posilovna... to se dalo docela předpokládat ...co tomu ale budou říkat ruce po celým dni...?? To asi nebudou žádné ódy na radost.. ...světelnost.. pokud se fotí venku, tak to asi až tak nemusí vadit... podle snímků, co jsem viděl se dá i s tím dosáhnout slušně malé hloubky ostrosti... a kresba taky vůbec není špatná...
...tak jsem moc zvědav, zda to potvrdíš...
...tak jsem moc zvědav, zda to potvrdíš...
Pentax