Moderátor: Moderátoři
Moc moc děkuji... Testy nejsou snad úplně nejhorší(?), ale snímky nebyly pořízeny na detailních objektech, takže nevímTomášFencl píše:Marek25: možná už si na to narazil, ale když mluvíš o konvertoru, tak tady je něco od Romana Pihana http://www.fotografovani.cz/art/forec_p ... ender.html
No třeba clona 2,8:) A tech pet tisic za ktere je hezky stativ. Treba v zoo je co jemensi hloubka ostrosti dulezita... A portret jsem si taky zvyknl fotit na 2,8...Marek25 píše:No a teď mi povězte - vy, co nemáte Sigmu 70-200 - proč si tuto Sigmu + TK 1,4 kupovat, když se dostanete na nějakých 20kkč s ohniskem 280mm, přičemž PX 60-250 má jen o 30mm kratší konec a stojí "jen" o 5kkč víc a výsledek bude určitě lepší + odolný tělo?TK 2x má větší rozsah, ale ta kvalita už asi opravdu bude viditelně slabší
Já jsem náročnej
Jenže clona 2,8 s TK "nejak není"Kajfik píše:No třeba clona 2,8:) A tech pet tisic za ktere je hezky stativ. Treba v zoo je co jemensi hloubka ostrosti dulezita... A portret jsem si taky zvyknl fotit na 2,8...Marek25 píše:No a teď mi povězte - vy, co nemáte Sigmu 70-200 - proč si tuto Sigmu + TK 1,4 kupovat, když se dostanete na nějakých 20kkč s ohniskem 280mm, přičemž PX 60-250 má jen o 30mm kratší konec a stojí "jen" o 5kkč víc a výsledek bude určitě lepší + odolný tělo?TK 2x má větší rozsah, ale ta kvalita už asi opravdu bude viditelně slabší
Já jsem náročnej