Jinak bude ale asi nutne pockat, nez vyjde ten Pentax FF, aby to nekdo otestoval

Moderátor: Moderátoři
No, len ten odkaz co sem dal teraz jasanek. No da sa pouzit, ale vinetuje. Ale pozeram som 55-300tku a ta na 200tke nevinetuje vobecvjacesslav píše:Ito, pockaj, mas nejaky relevantny link, kde to uz niekto otestoval? 60-250 na kinofilme?
V servise vedia ten problém odstrániť, respektíve neskôr vyrobených skiel sa to už možno netýka, inak stačilo nastaviť napríklad 68mm a problém nebol.karves píše:cca půl roku vlastním pentax 17-70 a žádné haprování u 70 a lovení při ostření nemám.Jde vše jak má,ale uvidí se časem. Jen co jsem musel udělat tak seřídit na K20d FF/BF. Ale každopádně jsem s tímto objektivem velmi spokojen!
To je taky věc na kterou jsem se chtěl pozeptat... Co stojí takové nastavení FF/BF?karves píše:cca půl roku vlastním pentax 17-70 a žádné haprování u 70 a lovení při ostření nemám.Jde vše jak má,ale uvidí se časem. Jen co jsem musel udělat tak seřídit na K20d FF/BF. Ale každopádně jsem s tímto objektivem velmi spokojen!