...mno.. to je taky pravda... xmeda to popsal teoreticky.. ale pravdou je, že to je trochu hlubší problém... výrobce jen těžko nechá testéra, aby napochodoval do jeho velkoskladu a náhodně vybral 10 ks výrobku z různých koutů skladu...
...v tom případě jsou ale testy zbytečné, protože stejně nebudou mít příliš vypovídající hodnotu... ale na to jsme už u Pentaxu zvyklí... Bohužel.. či Bohudík... alespoň víme, že, ač je to náročnější, ideální si kus osahat a vyzkoušet individuálně...
DA* 60-250 review na photozone.de
Moderátor: Moderátoři
-
- V.I.P člen
Hmmm.
Mne sa testy na photozone páčia...
To že ich robí práve na K10D mi vyhovuje, sám jednu vlastním a nedám na ňu dopustiť aj keď "někdy zlobí". Photozone považujem za jednu z tých lepších stránok...
Našťastie je ich viac, a preto veriť len jednej je scestné, lebo až na základe viacerých a hlavne vlastného vyskúšania si človek vytvorí svoj vlastný názor, ktorý môže mať diametrálne odlišný od iných. Áno, aj to sa stáva...
A čo sa týka testov na K10D. Keďže testoval všetky na K10D a tak je to revelantné. Nemyslím si, že by bol rozdiel, keby testoval na K7. Akurát by sa prehĺbil rozdiel medzi jednotlivými výsledkami, ktoré dsiahol na K10D
To že ich robí práve na K10D mi vyhovuje, sám jednu vlastním a nedám na ňu dopustiť aj keď "někdy zlobí". Photozone považujem za jednu z tých lepších stránok...
Našťastie je ich viac, a preto veriť len jednej je scestné, lebo až na základe viacerých a hlavne vlastného vyskúšania si človek vytvorí svoj vlastný názor, ktorý môže mať diametrálne odlišný od iných. Áno, aj to sa stáva...
A čo sa týka testov na K10D. Keďže testoval všetky na K10D a tak je to revelantné. Nemyslím si, že by bol rozdiel, keby testoval na K7. Akurát by sa prehĺbil rozdiel medzi jednotlivými výsledkami, ktoré dsiahol na K10D
Asahi Pentax & Lomo & Ricoh