mám zatiaľ seťák 18-55mm a preto som sa obzerala po niečom dlhšom
chcem vedieť váš názor, či ho mám vziať alebo nie
fotografovať budem zvieratá vo voľnej prírode a čo príde
chcem určite niečo dlhšie a toto ma celkom zaujalo
nechám si poradiť

dik
Moderátor: Moderátoři
cena je tam 270 euro, to som ochotná dať, skladnosť mi až tak nevadí, s tým som počítala, hlavne aby tam bola dobrá svetelnosť a konečná kvalita fotiekInstruktor píše:Sklo uz je to dostatecne dlouhe (prepocet 200-600mm) neni to uz lowend ale jeste ne top. Neco mezi. Spis niz. Je sice mene skladny, ale to 600 byvaji (kdyz nepocitam reflex lens)Jak rikam tady zalezi na cene (stavu) pozadavcich. Ale jestlize mas zakladak od P. 18-55 a dostacuje ti kvalitou ostrosti fotek tak myslim nebudes sklamana. vyskousej si ho, jak se ti ovlada jak je rychly, tezky, .. a uvidis.
super.. fotky budú nakoniec nič moc.. ale pri fotení to bude dobre vyzeraťInstruktor píše:Za 270€ bych do nej asi sel. svetelnost je na ten rozsah dobra, a za ty penize a v teto kategorii ani lepsi svetelnost nesezenes. Jestli je v dobrem stavu tak mi ho privezUrcite se vsak porozhledni po monopodu! V tomto rozsahu nezbytnost a navic je k tomu i vybaven patici pro stativ. to se to pak fotii. A jak to pekne vypada a jak to uleví zádům a ramenům! Kazdej se za tebou otoci jako za nevetsim fotoprofikem
Tak to gratuluji, ať ti dobře sloužíSaimon píše:áno je to "tá" SigmaHanz85 píše:Ahoj,
nejedná se náhodou o "tu" Sigmu z Paladixu? Pokud ano,tak ten dotyčný prodávající asi neví co chce. Ptal jsem se ho jak to s ní je a během 1.dne změnil 3x cenu. Takže pocity velice nemilé
už ju mám doma.. a teším sa z nej
ja mám pocit veľmi dobrý... chvíľu potrvá kým si zvyknem.. predsa len je to ine kafe... aj tá váha robí svoje a tak celkovo sa s ňou musím zžiť..Hanz85 píše:Tak to gratuluji, ať ti dobře sloužíSaimon píše:áno je to "tá" SigmaHanz85 píše:Ahoj,
nejedná se náhodou o "tu" Sigmu z Paladixu? Pokud ano,tak ten dotyčný prodávající asi neví co chce. Ptal jsem se ho jak to s ní je a během 1.dne změnil 3x cenu. Takže pocity velice nemilé
už ju mám doma.. a teším sa z nejA jaké z ní máš pocity? Jsou pravdou ty recenze a ohlasy na ní?
Dobré světlo