Tak ma prosím troška postrčte. PS: makro mi veľmi žily netrhá. Vopred vďaka.
Moderátor: Moderátoři
Bože dobrý, toto je odpoveď ktorú som potreboval. Tak ho idem objednať a basta.cunesk8 píše:normal bez makra. 35mm makro ti je na prd.
Ja by som skor volil DA objektiv. Ma antireflexne vrstvy aj na zadnom clene, co FA myslim nemaju. To zamedzuje odrazom svetla od cipu. Tiez mam zlu skusenost s ostrenim u FA. Pouzival som na K10 FA 28-70/4AL a prax bola taka, ze pri kazdom namacknuti spuste zaostril inde a vzdy nepresne. Takze uz kupujem jedine DA skla. Rychlejsi AF je na prd, ked nezaostri presne.qwert píše:Bože dobrý, toto je odpoveď ktorú som potreboval. Tak ho idem objednať a basta.cunesk8 píše:normal bez makra. 35mm makro ti je na prd.
Prepáč že tak neskoro, objednal som ho u foto-servis Praha. Objednávku mi potvrdili. Tak sa už teším.marepo píše:Můžu se zeptat kde ho objednavas?qwert píše:Bože dobrý, toto je odpoveď ktorú som potreboval. Tak ho idem objednať a basta.cunesk8 píše:normal bez makra. 35mm makro ti je na prd.
Tak tá je fajn, tá tam toho má ... Lenže pre moje účely amík dovolenkár je 30 litrov nerozumné. Dal som si limit max 15 litrov za kus.Vláďa píše:Běž do nekompromisní FA 31mm f/1.8 Limited a máš klid nafurt