vikendove cvaky, manualne ostrene na display samsungu, obe na 1.4. Prva nie je uplne dobre zaostrena, aj tak tam ziaden "glow" nie je. na 36mpix ff to bude ina kava

Moderátor: Moderátoři
konečne si napísal niečo, s čím sa dá súhlasiťKlingo píše:žiaľ, nie všetci sú tupci, čo nevedia zaostriť. Potom by som medzi nich patril aj ja.
gratuluju ke koupi, myslím, že bys mohl být na K-1 spokojený - já si to sklo oblíbil (i právě vzhledem k nízké cloně). Zkusím večer nahrát nějaké portréty...lennyl píše:ja som vcera neodolal a kupil z eBay FA50/1,4, vyzera byt v peknom stave (v ProLaika.sk za nu pytali 355euro ako som si ju tam bol skusat)
http://www.ebay.com/itm/Pentax-FA-50mm- ... 1719498682?
Nerad radím, ale estébácké manýry sem netahej.Klingo píše: Ešte raz, a budem nútený to nahlásiť administrátorovi.
aha, zaujímavá informácia. s týmto som sa nestretol ani na Sigme 30/1,4 EX DC na K-5IIs (neviem či som ju mal ešte aj na K-3) ale ostrila brutálne rýchlo, až trhala dorazy.slivo píše:fa 50 na k3 mi cuka na konci ostrenia ked ostrim na velmi blizko (tvar malej). zda sa mi, ze srubka v k3 je az velmi rychla a na blizko kde treba ostrit citlivo ma so sprevodovanim fa 50 problem. na kinofilmovej mz to vobec nerobi.